Linie de transport intrajudeteana in Brasov

Linie de transport intrajudeteana in Brasov

0 67

Acesta este unul dintre dezideratele ce ar fi putut fi puse in practica mult mai devreme, data fiind necesitatea lui.
Multi locuitori ai judetului Brasov, care locuiesc in localitati din apropierea municipiului, isi desfasoara activitatea in orasul Brasov. Fie ca este vorba despre ore de curs la liceu sau despre serviciu, tot mai multi navetisti sunt nevoiti sa se deplaseze cativa kilometri buni de acasa si pana la locul de munca. Daca nu ai un mijloc de locomotie propriu si personal, risti sa ramai cam izolat.
La aceasta problema s-a gandit si consilierul local PD-L din orasul Rasnov, Vlad Ciolacu, care sustine necesitatea infiintarii unei linii de transport intrajudetene care sa le faciliteze locuitorilor din Rasnov transportul in municipiul Brasov.
„In acest domeniu administratia judeteana ar fi trebuit sa infiinteze o regie de transport intrajudetean, care sa vina in sprijinul acestor elevi […] Foarte multi liceeni din Rasnov isi desfasoara activitatea scolara in municipiul Brasov. Situatia nu se intalneste numai la nivelul Rasnovului, ci la nivelul a foarte multe localitati din judetul Brasov. Astfel de linii de transport intrajudetean ar veni mult in sprijinul acestor elevi, mai ales ca s-ar putea aplica reduceri sau gratuitati ale costurilor de transport”, a declarat Vlad Ciolacu, citat de BZB.
Acesta este hotarat sa ia problema in propriile maini si promite sa ia masuri in aceasta privinta : „Astfel, elevii s-ar putea deplasa mai usor catre scolile unde invata, mai ales in lunile de iarna. PD-L isi propune sa creeze aceste linii de transport intrajudetean si local, acesta fiind si unul din obiectivele pe care mi le asum si care va veni in primul rand in sprijinul elevilor”.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.