Linia 60, care deservește Poiana Brașov a fost repusă în circulație

Linia 60, care deservește Poiana Brașov a fost repusă în circulație

0 67

De sâmbătă s-a redeschis și linia de transport în comun 60 – care face legătura între Park&Ride-ul din Poiana de jos și stația inferioară a telegondolei. Conform graficului de circulație al RATBV, Linia 60, care ajunge până la Telecabina din Poiana Brașov, are patru stații : Silver Mountain, Poiana Mică, Poiana Brașov și Telegondolă și este un ajutor important pentru amatorii de schi, care își parchează mașinile în Poiana Mică și doresc să ajungă la telegondolă și, ulterior, pe pârtiile proaspăt deschise și aprovizionate din plin cu zăpadă naturală.
Această linie sezonieră de transport public constituie o alternativă excelentă la transportul cu autoturismele personale în interiorul stațiunii, mai ales că poate fi gratuită: persoanele care își parchează mașina în Poiana Mică, pe baza tichetului de plată a parcării, pot călători gratuit cu autobuzele de pe linia 60.
Persoanele care au validat bilet pe linia 20 își pot continua călătoria din terminalul din Poiana Brașov către Telecabină cu același titlu de călătorie.
De asemenea, persoanele care dețin abonamente de transport valabile în municipiul Brașov pot călătorii cu acestea și pe linia 60.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.