Liga a treia : FC Voluntari 2 – ACS Municipal „SR”...

Liga a treia : FC Voluntari 2 – ACS Municipal „SR” Brașov (vineri, ora 17,00)

0 157

După frustranta înfrângere de pe teren propriu, în meciul cu FC U Craiova 1948, ACS Municipal „SR” Brașov, are ocazia reabilitării, în etapa a treia a Ligii a treia, urmând să înfrunte vineri, în deplasare, FC Voluntari 2. De remarcat că acum o lună cele două echipe s-au confruntat într-un meci de pregătire, pe stadionul Tineretului, victoria revenind echipei brașovene, cu 6-1.
Înainte de confruntarea oficială de vineri, au oferit declarații antrenorul echipei și doi jucători
Florin Stângă, antrenor ACS SR Municipal Brașov : „Am suferit, pentru că a fost frustrarea faptului că am pierdut un meci pe niște greșeli foarte mari ale noastre. Încă mă gândesc la partida cu Craiova și la cât de ușor am putut să o pierdem. Dar viața merge înainte. Urmează un nou meci, cu Voluntari 2, o echipă care a luat toate punctele în primele două etape. Sunt acolo jucători tineri, care vor să se afirme și nu au nimic de pierdut. E un antrenor la început de carieră, ca și mine. Ne așteaptă un meci foarte dificil. I-am învins pe rivali în această vară într-o partidă amicală, dar acum va fi altceva. Am încredere în jucătorii noștri. Cât timp voi fi antrenor la această echipă, ne vom bate pentru fiecare metru de teren în fiecare meci și vom da totul să câștigăm indiferent de adversar. Nimic nu este pierdut și ne vom lupta până în ultima etapă pentru promovare. Îi simt pe băieți motivați să se revanșeze după jocul cu Craiova și sunt convins că vom face un meci bun la Voluntari. Reprezentăm Brașovul și acest club care are în spate o tradiție și toate astea ne obligă”.
Ciprian Răduţoiu, fundaș : „A fost o dezamăgire după meciul cu Craiova, pentru că am dorit să cîştigăm, pentru noi, dar şi pentru aceşti suporteri minunaţi. Am analizat greşelile pe care le-am făcut şi am şters cu buretele ce s-a întîmplat. Avem în faţă un nou meci foarte important şi trebuie să venim victorioşi de la Voluntari
Carlo Danciu, mijlocaș : „Meciul cu FC Voluntari II este unul foarte important pentru noi. Întîlnim o echipă formată din jucători tineri, care vor juca cu ambiţie şi determinare şi sînt convins că îşi vor dori revanşa după acel 6-1 din vară. Îi cunosc pe mulţi dintre jucătorii de la FC Voluntari II, sînt foştii mei colegi, dar noi mergem să luăm cele trei puncte“.
După două etape disputate, ACS SR Municipal Brașov are 3 puncte în clasamentul seriei a 3-a a Ligii a treia.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.