Liga a doua : FC Braşov – Steaua 0-1

Liga a doua : FC Braşov – Steaua 0-1

0 67

FC Brașov a pierdut meciul disputant acasă contra Stelei, în cadrul ligii secunde : 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Remus Chipirliu, în minutul 56, după ce, nemarcat, a trimis în plasă, simplu, de la 7-8 metri, fără preluare. Meciul a fost destul de echilibrat, cu foarte puţine ocazii de poartă. În prima parte steliştii au dominat, dar fără să îşi creeze mari ocazii de poartă. Braşovenii au avut două şuturi de la mare distanţă, însă Roşu şi Leonte nu au reuşit să prindă cadrul porţii. În finalul primei reprize, Gârniţă, tânărul portar al braşovenilor, a avut un reflex extraordinar în faţa lui Pacionel. Reprinza a 2-a a adus tot oaspeţii mai aproape de poartă. Gârniţă a avut din nou reflex miraculous la “un duel unu la unu” cu Hiuban. Spre final, stegarii s-au apropieat ceva mai periculos de poarta stelistă. Mihalcea nu a prins poarta, cu o semifoarfecă din inteeriorul careului mare, însă, în prelungiri, Sabău a executat bine o lovitură liberă, însă portarul advers a fost la post. 

Mie îmi pare sincer rău de efortul jucătorilor. Se vede clar diferenţa de calitate, faptul că joacă de mult timp împreună. Eu le-am spus jucătorilor  că dacă e să pierdem, pierdem numai dacă facem greşeli sau pe calitatea lor individuală și asta s-a şi întâmplat. Măcar prin efortul pe care l-am depus meritam un punct.”, a spus la finalul meciului Ilie Stan, antrenorul de la FC Braşov.

Ilie Stan a trimis în teren următorul 11: Gârniţă – Burlacu, Gherghe, Sabău, Dumbravă, Leonte, Constantin, Horia Popa, Iorga, Roşu şi Iurcu. Au mai jucat: Negrean, Mihalcea, Mitroi, Codrea şi El Azzouzi.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.