Liderul AUR o cam dă la… întors

Liderul AUR o cam dă la… întors

0 30

Speriat că se manifestă o revoltă pe rețelelele de socializare și în presă pe tema poziției partidului față de măsurile de siguranță medicală și față de problema vaccinării, George Simion, președintele AUR, a performat o întoarcere constantiniană, adică cea la 180 de grade. Chiar se dorește a fi mai nou șeful unui partid proeuropean benevolent.
Nu suntem niste nebuni, nu suntem extremiști, dar trebuie să dam exemple. O să ne dăm mâna cu ceilalți parlamentari, pentu că sunt mulți parlamentari de bună credință.” a spus George Simion la Realitatea Plus.
Liderul AUR vrea redefinirea partidului înspre împăciuitorism în relația cu colegii parlamentari. El susține că își va dona 90% din salariul de parlamentar (aiurea n.n.), dar nu îi va împiedica pe colegii de partid să mănânce la cantina Parlamentului, care, vezi Doamne, nu este chiar așa de ieftină.
La respectiva cantină, care arată ca un restaurant de trei stele, prețurile la toate meniurile sunt cam la o treime față de cele din comerțul normal. Simion a mai dat-o în cooperare cu toți parlamentarii de bună credință și patrioți, cu condiția să fie măsurați cu patriometrul omologat de AUR la Institutul de Invenții și Mărci.
Nu suntem nici macar antimască (iar aiurea n.n.). Eu am făcut un protest 2 saptămâni cu privire la faptul ca românii mor pe capete in spitale, că nu există medicamente în spitale. Divizarile sunt artificiale, cu masca sau fără masca, e decizia fiecaruia”.
Pesemne că Diana Șoșoacă a rămas defazată 180 de grade față de partid, care evoluează înspre bine, înspre servitute.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.