Licitație pentru piste de „mountain bike”

Licitație pentru piste de „mountain bike”

0 198

La începutul acestei săptămâni a fost lansată licitaţia pentru întocmirea Documentaţiei tehnice pentru traseul mountain bike Poiana Braşov,

,,În această dimineaţă – ieri, n.n. – am publicat pe SICAP anunţul  cu numărul  SCN1047593 privind întocmirea documentaţiei necesare pentru a putea amenaja mai multe piste de coborâre cu bicicleta în masivul Postăvarul. Având în vedere valoarea estimată pentru aceste documentaţii, am ales procedura simplificată şi astfel câştigăm timp, prin reducerea termenelor de depunere a ofertelor (teremenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 iulie n.n.), mai ales că avem deja o parte din documentaţie, pe care am primit-o de la două asociaţii ale practicanţilor acestui sport (este vorba de Play Bike şi Nh Bike n.n.). Cel care va câştiga licitaţia are la dispoziţie două luni ca să elaboreze documentaţia, ceea ce ne dă speranţe pentru a demara amenajarea pistelor de mountain bike încă din acest an.
Pentru 2019 am prevăzut în buget suma de 1,5 milioane de lei pentru realizarea lucrărilor. Downhill-ul s-a dezvoltat foarte mult în România şi aceste trasee de bicicletă vor deveni, cu siguranţă, o atracţie turistică importantă a Braşovului.
De asemenea, pe Masivul Postăvarul se vor putea desfăşura şi competiţii sportive. Braşovul şi Poiana Braşov trebuie să fie cât mai ofertante nu doar pentru perioada de iarnă, ci şi în restul anului. Prin amenajarea acestor piste, sperăm ca Poiana să devină principala destinaţia a practicanţilor de downhill, aşa cum, iarna, este cea mai importantă staţiune de schi din România„, a declarat presei primarul George Scripcaru.   

Termen limită pentru depunerea ofertelor este data de 19 iulie până la  ora 15.00; durata contractului fiind 2 luni iarvaloarea estimata fără TVA se ridică la 110.900 lei; 
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.