Licitație pentru achiziția de marcaje și indicatoare de circulație

Licitație pentru achiziția de marcaje și indicatoare de circulație

0 35

Unul dintre obiectivele municipalității este de a se asigura că circulația pe străzile orașului – rutieră, pietonală sau cu bicicleta – se desfășoară în condiții de siguranță pentru toți participanții la trafic. Una dintre soluțiile care contribuie la realizarea acestui obiectiv este implementarea soluțiilor optime de semnalizare orizontală și verticală.

Primăria a lansat procedura de achiziție pentru încheierea unui acord-cadru, valabil pe o perioadă de 4 ani, pentru lucrări de semnalizare rutieră orizontală: marcaje rutiere longitudinale, transversale, tactile, rezonatoare sau antiderapante, în zona trecerilor de pietoni, și lucrări de semnalizare verticală, în principal indicatoare rutiere.

În ceea ce privește indicatoarele rutiere și celelalte elemente necesare pentru siguranța circulației, contractantul trebuie să asigure tot ceea ce înseamnă indicatoare și panouri rutiere, cum ar fi: indicatoare rutiere reflectorizante, oglinzi rutiere, panouri informative, limitatoare de viteză, separatoare de sens, stâlpi flexibili pentru delimitare și direcționare, indicatoare kilometrice, parapete din plastic, garduri cu lumină dinamică pentru dirijare și protecție pietoni, inclusiv în zonele unităților de învățământ, sisteme de semnalizare luminoasă a scuarurilor și insulelor, sisteme de supraluminare a trecerilor de pietoni. Toate sistemele de iluminare vor fi alimentate cu energie verde.

Perioada de garanție pe care trebuie să o asigure furnizorul variază de la 6 luni, în cazul marcajelor executate cu vopsea convențională, la 5 ani, în cazul supraluminării trecerilor de pietoni.

Valoarea estimată a lucrărilor, pentru toți cei 4 ani, pleacă de la 48.648.956,40 lei fără TVA și nu poate depăși 88.452.648,00 lei fără TVA.

Modalitatea de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, în care propunerea financiară reprezintă 85 de puncte, garanția pentru marcajele rutiere convenționale 5 puncte, garanția pentru marcajele rutiere termoplastice 5 puncte, iar experiența în domeniu, alte 5 puncte.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 8.08.2024.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.