Liceenii din Brasov au strans gunoaiele din orasul lor

Liceenii din Brasov au strans gunoaiele din orasul lor

0 73

Brasovenii sunt niste ecologisti desavarsiti si, orice ar spune unii carcotasi, acest lucru se vede si prin cat de curat este orasul nostru.
Mai mult, acest lucru a fost dovedit si in cadrul proiectului national de colectare a gunoaielor din principalele orase din tara, unde Brasovul a iesit fruntas.
Primele rezultate la nivel national arata ca cei mai multi voluntari au iesit la curatenie in judetele Brasov (15.000), Cluj (13.000) si Bucuresti-Ilfov (11.000). Acestea sunt urmate indeaproape de Arges (10.800) si Maramures (10.000).
Campania „Let’s Do It Romania!” a dorit strangerea gunoaielor de pe teritoriul Romaniei cu ajutorul exclusiv al voluntarilor, pe parcursul unei zile intregi. Campania va continua cu o campanie de lobby si advocacy.
Pentru a da un exemplu pozitiv si pentru a motiva participarea a cator mai multi voluntari, la campanie au participat si o serie de vedete, printre care Smiley care a facut curatenie in judetul Arges, formatia Holograf care a mers la Sinaia, boxerul Leonard Doroftei care a facut curatenie in Prahova si Adi Despot la Busteni.
De asemenea, Cabral, Zoli de la Sistem si Monica Tatoiu au ramas in apropierea Bucurestiului, unde au dat o mâna de ajutor, informeaza Mediafax.
Liceenii brasoveni au ingrosat randurile voluntarilor care au iesit in aer liber la data stabilita pentru a da o mana de ajutor pentru un mediu mai curat si mai sanatos.
Astfel, 56 de elevi de la Grupul Scolar de Turism si Alimentatie Publica si de la Colegiul Tehnic de Constructii si Arhitectura „Christian Kertsch” din Brasov au periat zona Dambul Morii de la Bariera spre „7 Scari”, alaturi de profesorii Dan Iorga, Rodica Miclaus si Mihai Galmeanu. Elevii au strans nu mai putin de 50 de saci de gunoi si i-a predat echipelor de la salubritate.
Alti 21 de elevi de la liceul Colegiul National de Informatica „Grigore Moisil” din Brasov, condusi de profesoara Camelia Iorga, au fost la Turnul Alb si Turnul Negru, unde au strans sapte saci cu gunoi.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.