Liceenii brasoveni s-au initiat in World Citizenship

Liceenii brasoveni s-au initiat in World Citizenship

0 149

Liceenii brasoveni au fost instruiti de colegii lor mai mari de la universitate in cadrul unui program educational intitulat World Citizenship. Proiectul a fost organizat de AIESEC Brasov, iar inchiderea oficiala a acestui proiect, care s-a desfasurat pe mai multe luni, va avea loc astazi, 16 ianuarie 2009, ora 17:00.
Din luna octombrie 2008 s-a desfasurat cea de-a II-a editie a proiectului educational World Citizenship, adresat liceenilor brasoveni. Anul acesta au participat elevi din: Colegiul National « Ioan Mesota », Colegiul National de Informatica « Grigore Moisil », Colegiul National « Unirea » , Colegiul National Economic « Andrei Barseanu » si Colegiul National « Aprily Lajos ».
Proiectul a constat in participarea la o serie de training-uri si prezentari interactive in cadrul liceelor din care provin. Acestea au fost oferite de stagiari straini, din India ,Noua Zeelanda si Afganistan.
Liceeni, impreuna cu cei trei studenti straini au parcurs pe rand temele: Tehnici de negociere, Feedback si comunicare, Team Management, Presentation Skills, Antreprenoriat si Leadership, Career Planning, Time Management si Personal Goal Setting.
Elevii sunt incantati si entuziasmati de diversitatea culturala pe care au experimentat-o la intalnirile cu stagiarii.
La acest proiect s-au putut inscrie elevi din ultimii ani, respectiv, din clasele a XI-a si a XII-a. In aceasta dupa-amiaza va avea loc un eveniment de celebrare a diversitatii culturale si internationalismului. In cadrul acestuia se vor acorda elevilor premii si diplome de participare.
In martie urmeaza sa se desfasoare a treia editie a proiectului care va fi adresata elevilor de clasele a IX-a si a X-a.
Proiectul World Citizenship este unul din numeroasele proiecte pe care le desfasoara organizatia de tineri AIESEC, prezenta de 15 ani si in Brasov. Aceasta este cea mai mare organizatie studenteasca non-guvernamentala din lume, fiind prezenta in 106 tari si avand 60 de ani de experienta in lucrul cu tinerii, dezvoltarea abilitatilor si potentialului lor si lansarea acestora in cariere de succes.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.