Libraria OKIAN cea mai mare librarie online din Romania

Libraria OKIAN cea mai mare librarie online din Romania

0 260

Libraria Okian a devenit in scurt timp una dintre cele mai indragite librarii din orasul nostru. Acest titlu a fost obtinut datorita evenimentelor culturale organizate la sediul acesteia, printre aceste numarandu-se lectii de dans tangou, seri literare, serate de dezbateri intelectuale si altele asemenea.
De asemenea, un alt punct forte al acestei librarii il constituie fondul de carte de care dispune. Astfel, nu mai putin de un miliona de carti au fost puse la dispozitie pe website-ul oficial pe care aceasta si l-a creat.
Libraria Okian de pe strada Muresenilor are urmatoarea adresa virtuala: www.okian.ro. Astfel, libraria brasoveana a devenit cea mai mare librarie online din Romania cu peste un milion de titluri de carte in limba engleza, sunt prezente peste 12.000 de edituri din intreaga lume, organizate in peste 500 de categorii si subcategorii. Cartile din libraria virtuala acopera orice domeniu, de la pedagogie, termodinamica si medicina naturista, pana la sculptura, religie si sport extrem.
„Prezenta Okian in spatiul online a venit ca raspuns la nevoile cititorilor romani de a accesa rapid si confortabil carti straine si titluri de specialitate care pana acum nu puteau fi comandate in Romania“, a declarat Marius Baluta, general manager OKIAN.ro.
Tudor Benga, higher education manager, afirma ca „obiectivul principal al OKIAN.ro este sa ofere cititorilor romani posibilitatea de a se conecta la cea mai vasta resursa de cunoastere din lume, cartea in limba engleza”.
In spatele brandului OKIAN sta experienta de peste 15 ani in comertul cu carte straina a firmei Prems Librexim. Specializata in distributia de carte in limba engleza, Prems Librexim este unic reprezentant in Romania al editurii Longman, parte din Pearson Education, cel mai mare grup editorial educational din lume.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.