Liberalul Becheanu cheama democratii la conciliere

Liberalul Becheanu cheama democratii la conciliere

0 152

Consilierul local liberal Paul Becheanu, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Brasov, spera sa fie depasit conflictul intre municipalitate si administratia judeteana, privind vanzarea spitalelor Marzescu, de Dermatologie si de Neurologie in vederea obtinerii de fonduri pentru noua unitate medicala de la Harman.


Primerul George Scripcaru a anuntat ca a deschis actiune in instanta pentru ca presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a lansat o licitatie pentru vanzarea acestor spitale, desi ele figureaza la Cartea Funciara ca fiind ale municipalitatii. De altfel, in urma cu cateva saptamani Becheanu a spus ca nici unul dintre spitalele pe care presedintele CJ Brasov vrea sa le vanda nu apartin administratiei judetene si ca nu pot fi instrainate.


„Acum, colegii nostri democrati sunt un pic suparati, dar eu cred ca vor trece peste acest moment, pentru ca nu este normal ca luptele de la centru sa ne afecteze in plan local. In fond, daca s-ar vinde cladirile donate in trecut pentru spitale de catre municipalitate, care sunt acum improprii pentru actul medical, ar fi ca un… dar pentru brasoveni, care vor putea beneficia de un spital modern”, a declarat ieri Becheanu.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.