Liberalul Antonescu despre plecarea lui Sarbu din PSD

Liberalul Antonescu despre plecarea lui Sarbu din PSD

0 95

Presedintele PNL, Crin Antonescu, afirma: “Facem vedete oameni care practica prostitutia politica”.
Presedintele PNL a declarat ca plecarea lui Marian Sarbu face parte dintr-un plan de destructurare a PSD-ului foarte bine pus la punct si nu crede ca acesta se va duce in Grupul lui Oprea doar pentru ca „imbraþiseaza” doctrina independentilor.
Crin Antonescu nu a mai repetat gestul de solidaritate pe care l-a facut fata de Cristian Diaconescu cand acesta a plecat din PSD.
Despre Marian Sarbu a declarat ca face „prostitutie politica” si, prin anuntarea demisionarii din PSD, acesta nu face altceva decat sa se indrepte spre „jupanul” Basescu.
„Nu doresc sa comentez aspectele politice. Eu am avut faþa de Diaconescu un gest in afara politicii. Situatia unui om care e pus in situatia de a fi monitorizat si in viata caruia se intra. Ceea ce a facut obiectul semnului pe care l-a dat. Despre plecarea lui Sarbu am o parere proasta. Cred ca facem niste vedete din niste oameni care fac in vazul tuturor prostitutia politica. Acum facem vedete din oameni care isi negociaza activitatea in politica de parca am fi fotbalisti. Sarbu a plecat unde trebuia sa plece. Face parte dintr-un plan de destructurare bine pus la punct. Sarbu nu trezeste alta drama decat tulburarea pe care a trezit-o jupanului Basescu. Pentru Basescu, Sarbu este o buna achizitie. Ar putea fi pus ministru in locul lui Seitan si apoi se va putea spune : „Ia uite, ca nici PSD-ul nu putea face mai mult”.

„Eu cred ca discutam prea mult pe acest subiect. Daca altcineva crede ca Sarbu a fost sedus de doctrina sau de „stelelele” lui Oprea poate s-o creada. Eu nu cred”, a conchis Antonescu.
Dupa cum s-a dus vestea prin tara, Marian Sarbu si-a anuntat ieri plecarea din PSD in urma unei discutii de principii cu noul presedinte al formaþiunii social-democrate, Victor Ponta.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.