Liberalii urechiați de Iohannes în trei ore de discuții într-un cerc foarte...

Liberalii urechiați de Iohannes în trei ore de discuții într-un cerc foarte restrâns!

1 120

Klaus Iohannis a uitat de funcție și s-a alăturat liberalilor pentru a face o strategie comună de campanie pentru europarlamentare. Mai mult, fără precedent în practica de până acum a președinților, Iohannes a promis că va participa la toate mitingurile pe care le vor organiza PNL.
La discuțiișe de marți seara (au durat aproape trei ore), într-un format extrem de restrâns, au participat amble tabere (PNL+PDL), Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Florin Cîțu, Dan Motreanu, Raluca Turcan, Gheorghe Falcă, Marian Petrache și Iulian Dumitrescu.

Potrivit unor surse din interior, principala nemulțumire a președintelui a fost legată de gradul diferit de implicare a structurilor și a unor membri de la varful partidului. Acesta ar fi spus că numai unii se implică, că se vorbește pe mai multe voci, impresia fiind că există o divizare în interiorul partidului. Nimeni nu l-a contazis!
Iohannes le-ar fi spus participanților la discuții că este nevoie de mesaje clare, elaborate, transmise de oameni credibili. El le-a explicat liberalilor că nu vor avea prea multe de câștigat dacă mesajele publice se vor limita la atacuri la Dragnea, la „batem PSD, o să câștigăm alegerile, jos PSD”. „A spus că trebuie să le explicăm oamenilor de ce nu merg lucrurile și ce avantaje au dacă vin alături de PNL. Să le explicăm onest, nu doar sloganuri”, relata HotNews.ro.

Participarea lui Iohannis la aceasta inâlnire convocată chiar de el, se datorează startului ratat din campania pentru europarlamentare, situației din Organizația de București a PNL care este măcinată de conflicte interne (cu rezultate extrem de slabe), dar și de nemulțumirea față de poziționarea USR interesați doar de inițiatiativa „fără penali”.

Horia D.R.

COMENTARII

  1. trag concluzia ca actul fundamental al unei tari civilizate si anume Constitutia, in Romania nu face doua parale. Este si normal, noua cetatenilor romani ne place DICTATURA, suntem prea comozi ca sa ne bucuram de ceea ce inseamna democratie . Asa ca dai inainte domnule Iohanis! Vivat falsa democratie!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.