Liberalii trec la baioneta

Liberalii trec la baioneta

0 169

Fostul ministru in guvernul Tariceanu si functionand la varful PNL, Ludovic Orban, a trecut la un atac direct, la baioneta, impotriva pedelistilor Basescu si Boc. Astfel, Orban afirma: „Discursul lui Traian Basescu este o dovada a esecului Guvernului Boc”.
”Guvernul Boc a esuat in obiectivul pe care l-a anuntat cu surle si trambite, acela de a reduce cu 20% cheltuielile de personal, pe tot ce inseamna autoritati publice. Faptul ca domnul Basescu vine si anunta ca trebuie trimisi in somaj 20% dintre angajatii statului este o dovada ca in sapte luni acest obiectiv nu a fost indeplinit”, a declarat Ludovic Orban.
Deputatul liberal sustine, de asemenea, ca decizia de a reduce cu 20% personalul angajat in institutiile de stat nu apartine presedintelui sau Guvernului, ci a fost luata, de fapt, la recomandarea FMI, care a vazut ce stufoase sunt unele structuri, fara a aduce vreun folos concret, acestea existand pe baza politica si de nepotism, FMI-ul nearatand catre tot sistemul, ci doar spre locurile putrede.
Declaratia liberalului a fost facuta ca raspuns la cele afirmate de Basescu: „Se tergiverseaza trimiterea in somaj a unui mare numar de funcþionari. Se incarca inutil statul de plata si cheltuielile din bugetul de stat”.
Afirmatiile au fost slobozite de Traian Basescu intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati.
Basescu a mai opinat: „Nu diminuarea salariilor este solutia, ci trimiterea functionarilor inutili in somaj si desfiintarea de agentii sau comasarea acestora.”
Poate fi insa remarcat faptul ca presedintele Basescu nu aminteste nimic de o desfiintare a Ministerului Turismului sau al Tineretului, complet inutile in aceasta perioada de criza. Ce dedesubturi il fac oare pe Traian Basescu sa le tina in brate pe cele doua madame ministrese, Udrea si, mai nou, Placinta?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.