Liberalii spectatori la sicanele familiei Ponta

Liberalii spectatori la sicanele familiei Ponta

0 95
Este evident ca liberalii sunt tot mai des surprinsi cu avalansa de sicane ce vin din partea lui Victor Ponta, a socrului acestuia si mai putin din partea PSD. Familia Ponta, ginere si socru, continua sa faca agenda in ultimele zile, "acoperind" o seama de grave probleme. Cele cateva interventii a esalonului doi din conducerea social-democrata nu fac altceva decat sa confirme comanda plecata de la varf pentru sustinerea sefului Ponta, ramas descoperit in declaratii personale fara legatura cu partidul.
In fata acestor probleme, aruncate de la varf in USL, ce nu fac altceva decat sa mascheaze si sa amane o dezbatere asteptata de societatea romaneasca – ascultarile ilegale ale serviciilor de informatii, PNL trage de timp tocmai pentru ca nu doreste schimbarea agendei.
VicepreÅŸedintele executiv al PNL Mihai Voicu a declarat luni, pentru AGERPRES, că renegocierea protocolului USL va fi discutată în cadrul unei ÅŸedinÅ£e a Uniunii.
"Sunt convins că este o discuÅ£ie care se va purta în USL, dar nu pot comenta, deoarece nu am fost informat cu privire la acest subiect", a spus Voicu, întrebat dacă apreciază ca oportună renegocierea protocolului Uniunii Social Liberale. El a precizat că liberalii nu au abordat subiectul renegocierii protocolului USL. "Este un subiect pe care noi nu l-am abordat", a subliniat Voicu. Conducerea Partidului Social Democrat a decis luni desemnarea unei echipe de negociere pentru rediscutarea, respectiv updatarea protocolului Uniunii Social Liberale, a anunÅ£at preÅŸedintele PSD, Victor Ponta, la finalul reuniunii Biroului Permanent NaÅ£ional al formaÅ£iunii. "Sunt lucruri acolo care nu mai sunt necesare – cele referitoare la alegeri locale, la alegeri parlamentare. Au apărut situaÅ£ii noi ÅŸi cred că după acest moment tensionat trebuie să rediscutăm practic protocolul. Să facem o echipă de negociere, să discutăm cu colegii liberali, pentru că, sincer, cu cei de la PC, de la UNPR nu a apărut nicio problemă în acest sens. Åži sper să găsim soluÅ£iile cele mai bune", a declarat premierul Victor Ponta, copreÅŸedinte al USL. El a precizat că protocolul nu va fi renegociat în sensul candidaturii la prezidenÅ£ialele din 2014, candidatul USL rămânând preÅŸedintele PNL, Crin Antonescu.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.