Liberalii se joaca de-a prezidentiabilii

Liberalii se joaca de-a prezidentiabilii

0 78

Liderii PNL au fost precupati in acest weekend cu ideea gasirii unui candidat la alegerile prezidentiale din 2009. si, cum nimeni nu se inghesuie sa se lupte cu Traian Basescu, liberalii si-au oferit unul altuia onoarea de a fi prezidentiabil. Asta, in contextual ]n care penelistii, mai precis Guvernul Tarinceanu se confrunta cu nu mai putin de patru motiuni simple si o eventuala motiune de cenzura din partea PSD in aceasta perioada. ?


?


Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat intr-o conferinta de presa ca actualul ministru de Externe, Adrian Cioroianu, ar putea fi candidatul PNL la alegerile prezidentiale din anul 2009.


„Sunt convins ca avem de unde. Daca vreti, va dau doar un singur exemplu si, pentru ca ma aflu aici, in Oltenia, vi l-as da pe Cioroianu. Este un om puternic, este un om de mare cultura, este un om cu mare putere de convingere, este un liberal convins, este omul pe care eu l-as vota, si acesta este doar un exemplu”, a spus pre;edintele Camerei. Olteanu crede ca Traian Basescu, care este un om cu foarte multa intuitie politica, l-ar fi perceput pe Cioroianu drept un „potential adversar” si a reactionat ca si in cazul Monei Musca, cnd acesta a ajuns numarul 2 in sondaje.


Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, considera in schimb ca Bogdan Olteanu ar fi un candidat la presedintie mai bun decat Adrian Cioroianu. Adomnitei a spus ca nu poate decat sa aprecieze pozitia lui Olteanu.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.