LIBERALII NU VOR PUTEA FI PARTID CREDIBIL, CU ASEMENEA DERBEDEI POLITICI !!

LIBERALII NU VOR PUTEA FI PARTID CREDIBIL, CU ASEMENEA DERBEDEI POLITICI !!

0 451

O vreme, marele shmecher bistritzean ion Oltean (ala cu broscoiul in gat) a cam tras pe dreapta… S-a dat la fund, adica nu a mai trecut pe la televiziun! Prea era expus cu sfaturile date presedintei Crinutza de la „Retrocedari”…
Acum a ramas mai discret, co-președinte de la „fostii basisti” in PNL Bistrița-Năsăud, El este, deputatul Ioan Oltean, caruia i-a revenit tupeul de s-a arătat deranjat, duminică, de faptul că unii dintre vechii liberali nu au cântat alături de foștii democrat-liberali imnul noului PNL, „Verde înrourat”, cu ocazia reuniunii unde s-a marcat împlinirea a 140 de ani de liberalism. Purtând eșarfă galbenă la gât, Ioan Oltean a menționat, în discursul său, că intonarea imnului partidului este o dovadă a recunoașterii apartenenței la noul PNL.
„Singura șansă a României este PNL-ul comun, și o spun fără să exagerez și fără să nu am o imagine exactă a ceea ce înseamnă acest lucru. (…) Astăzi, cred că PNL-ul Mare este în măsură să guverneze această țară.Adica noi,liderii care au hotarat aceasta unificare istorica,ne-am asumat marea decizie!Pentru aceasta este nevoie, însă, să dovedim că suntem într-adevăr o forță politică autentică, să dovedim că nu avem orgolii, că toți realizăm că acum suntem membri ai PNL. Iar primul element vizibil, dacă vreți, al conștientizării acestui lucru, este chiar și faptul de a cânta imnul partidului atunci când începe o reuniune politică a PNL. Este un element al realizării că acesta este PNL, este un element al realizării apartenenței democratilor la PNL”, a spus coco-președintele PNL Bistrița-Năsăud.oltean
Singura șansă a României este PNL, și o spun fără să exagerez și fără să nu am o imagine exactă a ceea ce înseamnă acest lucru. (…) Astăzi, cred că PNL este în măsură să guverneze această țară. Pentru aceasta este nevoie, însă, să dovedim că suntem într-adevăr o forță politică autentică, să dovedim că nu avem orgolii, că toți realizăm că suntem membri ai PNL. Iar primul element vizibil, dacă vreți, al conștientizării acestui lucru, este chiar și faptul de a cânta cu incredere imnul partidului atunci când începe o reuniune politică a PNL. Este un element al realizării că acesta este PNL, este un element al realizării apartenenței noastre la PNL”, a spus co-președintele PNL Bistrița-Năsăud.
Deputatul bistrițean si-a umplut bucile obrazului de istorie cand a mai spus că, în opinia sa, PNL a reprezentat, de-a lungul timpului, una dintre instituțiile fundamentale ale României, alături de Biserică și regalitate, și că noul PNL este pregătit să își asume guvernarea.
„Trei instituții fundamentale, în opinia mea, de-a lungul timpului, au determinat consolidarea României moderne: Biserica, regalitatea și Partidul Național Liberal. Astăzi, două dintre ele mai există: Biserica și PNL. (…) Astăzi, cred eu că trebuie să fim preocupați mai mult de prezența și de viitorul PNL în istoria acestei țări ,a sughitzat IONICA- fostul leader in „tenesi”de la Revolutie.
Este pentru prima dată, din 1990 încoace, când PNL există ca entitate care poate să-și asume, fără nicio reținere, gestionarea și guvernarea României. Niciodată, din 1990 încoace, PNL nu a avut puterea pe care o are astăzi, a scandat Olean, bodiguardul politic al lui Basescu. Iar această putere este dată de îngemănarea a două forțe politice, PNL și PDL fara Basescu”, a afirmat, tot tinandu-se de nas, Ioan Oltean.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.