Liberalii nu au avut loc sa-si desfasoare campania electorala

Liberalii nu au avut loc sa-si desfasoare campania electorala

0 104

Exasperati de modul in care a decurs campania electorala pentru alegerile europarlamentare, liberalii reclama faptul ca nu au putut sa-si desfasoare in bune conditii campania din cauza PD-ului. Prima problema pe care acestia au avut-o a fost bugetul restrans in comparatie cu cel al contracadidatilor lor, pedistii. Considera campania acestora ca fiind «imorala, desantata » : « Dupa calculele noastre, PD a cheltuit la Brasov un milion de euro in aceasta campanie electorala. Cu acesti bani se puteau rezolva multe probleme ce tin de necesitatile orasului », declara Aristotel Cancescu.
Acuzatiile sunt destul de serioase : „Brasovul arata ca un ciorchine, plin de panourile PD. PNL nu a reusit sa isi puna bannere decat in unele locuri in oras. Am solicitat chiar firmelor de publicitate din Bucuresti spatii publicitare. Dar cum auzeau de PNL, nimeni nu avea curajul sa le inchirieze. S-a mers pe o politica de intimidare!”.
Bineinteles, ca pedistii nu au sta in defensiva, ci au atacat cu o replica pe masura : „Dar ce, banii de la partid sunt bani publici ca sa ni se reproseze ca nu am rezolvat problemele Brasovului cu ei? Domnul Cancescu sa nu mai faca pe lupul moralist si sa nu se mai planga. El ar trebui sa justifice banii publici pe care ii cheltuie in judet cu firmele liberalilor, pe programe gen «Sa ne cunoastem mai bine». Acolo sunt banii publici de la Consiliul Judetean. […]Mai bine ar vedea barna din ochii PNL, decat sa caute paiele din ochii PD-ului”, a declarat Florin Staicu, purtator de cuvant PD.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.