Liberalii isi retrag membrii din C.A. ale RAT si RIAL

Liberalii isi retrag membrii din C.A. ale RAT si RIAL

0 75


Biroul Judetean al PNL Brasov a decis sa-si retraga membrii din Consiile de Administratie ale firmelor din subordinea Consiliului Local Brasov. De asemenea conducerea liberalilor a anuntat ca posibila si retragerea din functie? viceprimarului Gabriel Andronache.


Masura se doreste ca un protest fata de atitudinea Primariei in ce priveste asocierea pentru transformarea Companiei Apa in operator regional. Daca pana in 15 august asocierea nu este rezolvata, judetul Brasov va pierde o finantare de 111 milioane de euro ce ar putea fi accesat pentru modernizarea intregii infrastructuri de alimentare cu apa.


Presedintele Organizatiei Judetene a PNL Brasov si totodata Presedinte al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu a anuntat ca va inainta un memoriu Presedintelui Traian Basescu, in care va vorbi despre disputa cu Consiliul Local, care, s-ar putea dovedi in cazul de fata paguboasa. 12 localitati, Harman, Sanpetru, Codlea, Ghimbav, Feldioara, Rupea, Hoghiz, Homorod, Ungra, Prejmer, Bran si Moeciu, asteapta cu sufletul la gura decizia primarului democrat, care intarzie si care, daca nu va veni, va duce la pierderea grantului.


?


Bianca Sorescu


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.