Liberalii il sustin pe Adrian Vestea pentru presedintia CJ

Liberalii il sustin pe Adrian Vestea pentru presedintia CJ

0 460

Primarul Rasnovului va renunta la functia de consilier judetean daca nu va fi ales presedinte al institutiei si va ramane primar la Rasnov, acolo unde a fost reales pentru a patra oara. Daca totusi va fi sef la judet, Rasnovul va fi condus pana la urmatoarele alegeri de viceprimarul orasului, Liviu Butnariu

Primarul Rasnovului va renunta la functia de consilier judetean daca nu va fi ales presedinte al institutiei si va ramane primar la Rasnov, acolo unde a fost reales pentru a patra oara. Daca totusi va fi sef la judet, Rasnovul va fi condus pana la urmatoarele alegeri de viceprimarul orasului, Liviu Butnariu.
Adrian Vestea este convins ca impreuna cu celelalte forte politice din Brasov va gasi solutiile pentru a duce judetul intr-o directie buna si pentru a recastiga increderea oamenilor fata de politicieni si administratia locala.
Optiunea lui Vestea este clara, daca va reusi o majoritate care sa-l sustina ca presedinte de consiliul judetean va ramane la judet. Daca nu se va reintoarce la Rasnov unde a fost reales din nou primar.
PNL a castigat 16 mandate la consiliu judetean si mai are nevoie de 2 pentru a asigura o majoritate. Scrutinul din 5 iunie a stabilit ca PSD va avea 11 consilieri judeteni, UDMR 3, PER 3 si FDGR 2.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.