Liberalii il actioneaza penal pe Stolojan

Liberalii il actioneaza penal pe Stolojan

0 169

Inscrierea Partidului Liberal Democrat ca partid politic se loveste de actiunea liberalilor suceveni, care au depus plangere penala impotriva lui Theodor Stolojan. Membrii PNL Suceava sustin ca presedintele PLD Theodor Stolojan si inca 11 persoane din Suceava, insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea partidului, pot fi acuzati de fals in inscrisuri oficiale si fals in declaratii.


Purtatorul de cuvant al PNL Suceava, vicepresedintele Mihai Steiciuc, sustine ca Stolojan a prezentat in acest scop la Tribunalul Bucuresti inscrisuri false, pentru ca semnaturile erau obtinute in favoarea Platformei liberale din cadrul PNL. Mai mult, acesta a anuntat ca in urma analizarii listelor cu semnaturi din judet s-au constatat foarte multe greseli, cum ar fi aceeasi semnatura care apare in dreptul numelui mai multor persoane, lipsa de coduri numerice personale sau a numelui localitatii de unde au fost adunate.


?


In replica, liberal-democratii afirma ca liderul PNL Calin Popescu Tariceanu este las si actioneaza prin interpusi. Potrivit PLD, „aceasta actiune reprezinta o incercare penibila si disperata a lui Calin Popescu Tariceanu de a intarzia inregistrarea PLD.”


?


Cum era si de asteptat, Stolojan respinge acuzatiile PNL Suceava si declara ca nu isi face niciun fel de probleme cu privire la actiunea acestei formatiuni. „Noi am depus listele de semnaturi cu coduri numerice, exact cum prevede legea”, a declarat Theodor Stolojan.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.