Liberalii brașoveni vor să planteze 100.000 de arbori cu mâna lui Coliban

Liberalii brașoveni vor să planteze 100.000 de arbori cu mâna lui Coliban

2 64

Într-una din cele mai grețoase ieșiri electorale a liberalilor brașoveni din această campanie aceștia îl persiflează pe primarul municipiului Brașov, Allen Coliban pentru reticența de a sta la masă cu ei, pentru binele sforăitor al brașovenilor, și-i cer să planteze împreună 100.000 de arbori la primăvară (sic!)
Într-o scrisoare deschisă trimisă sâmbătă pe rețelele de socializare ale partidului și în presă, PNL Brașov aduce mustrare scrisă în spațiul public USR-Plus pentru, zic ei: „Că întotdeauna ne-am lovit de calcule politice, că nu ar fi bine ca USR-Plus să facă asta, că ar fi bine să nu ne așezăm la masă, că liberalii le întind mâna”, și alte smiorcăieli și nemulțumiri liberale publice. În respectiva scrisoare i se adresează lui Coliban fără a-i menționa funcția de primar, semn că nu le-a trecut frustrarea pierderii alegerilor la Brașov.
Mai spun că nu s-au cramponat de șicane electorale ,,n-am intrat în hora discuțiilor despre diplome și alte mici inconveniente care s-au tot vehiculat…”.

Păi, nu liberalii au tot vehiculat inconvenientele, neplăcerile nedorite ale scandalului cu studiile lui Allen Coliban?
Nu Ciprian Sterpu, candidat senatorial liberal, insista paranoic pe respectivele inconveniente la conferința de presă de la sediul liberalilor acum trei săptămâni, fiind și singurul său subiect?
Și-acum vor să planteze pomi cu Coliban, atenție, cu săpăligile la vedere, iar cu cele ascunse să-i sape și lui o groapă pentru 2024.
Ceea ce nu știu liberalii este că atunci cînd urmărești răzbunarea, chiar și politică, să nu uiți să sapi două gropi, spunea Confucius.
De plantarea pomilor se ocupă oricum Regia Locală a Pădurilor Kronstadt R.A, aflată tot în proprietatea municipiului reședință de județ..

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. corect, si sa ne mai spuna braneanu de olteanu cum sau facut angajarile pe ascuns, pe ochi frumosi si relatiuni.

  2. D.le Libiu , in principiu , aveti dreptate! Mai ales cand vorbim despre starea jalnica a VEGETATIEI de pe TIMPA , cand stim si constatarile unui studiu serios al liberalilor lui Scripcaru, care a constatat dezastrul de pe Muntele cel mai drag brasovenilor. Stim p,dv. dvs ,si al prietenilor dv, politici. Ne asteptam sa fiti mai energici si trananti in legatura cu Regia Locală a Pădurilor Kronstadt R.A.
    Am aflat ca la nivelul tehnic al municipiului s-a efectuat un ”recensamant” concret si de specialitate asupra VEGETATIEI in picioare si…la pamant al sectoarelor de padure ,mai ales cele pe versantul spre orasul istoric !!.Acolo unde exista peste 4-500 de arbori seculari , prabusiti… de varsta si de furtuni. Si mai sunt inca in picioare si mai multi arbori uscati ,gata sa se prabuseasca la prima furtuna !!
    Astfel Muntele Timpa va arata mai rau ca dupa incendiul din 1945 , abia stins de brasoveni!!
    Vrea noul primar Coliban sa faca ceva pentru orasul Brasov si brasovenii cu radacini in Schei si impreurimi? Sa-si ia fetele de mana si sa le plimbe pe Aleea de Sub Timpa.Si se va ingrozi de indiferentza criminala a ndiferentei ”PATRONATE” de Regia Locală a Pădurilor Kronstadt R.A. Este o indiferenta criminala!!
    Radu Stanciu ,fost ing, silvic

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.