Liberalii brașoveni s-au detonat politic in masă ieri in Comitetul Director Județean

Liberalii brașoveni s-au detonat politic in masă ieri in Comitetul Director Județean

0 32

PNL Brașov, credincios viziunii sale politice pe termen mediu și lung, a recidivat ieri in a-l susține pe perdantul Ludovic Orban pentru funcția de președinte al partidului in 25 septembrie.
Orban și-a prezentat moțiunea lipsită de substanță și de sustenabilitate peste tot in țară, inregistrând infrângeri pe scară largă, ultima oară la Galați. In acest moment el nu intrunește decât aproximativ un sfert din voturile delegaților, necesare pentru rămânerea la putere in PNL.
Brașovenii au rămas osificați in proiect pe considerentele brașovenismului lui Orban, omițând să rememoreze că acesta, impreună cu Tătaru, sunt cei care au tăiat nemilos Spitalul Regional Brașov de pe lista programului bicincinal guvernamental anul trecut.
Investiția era in valoare de 600 de milioane de euro, dar a fost acordată cu larghețe doar Iașului, Clujului și Craiovei, organizații care-l susțin in schimb pe Cițu. Ca o consolare nesemnificativă, Orban, ca premier en titre, a dat anul trecut pentru Aeroportul Brașov suma de 70 milioane de lei, care nu ajunge nici pentru o etapă a construcției obiectivului.

„Având în vedere acest vot, PNL Braşov susţine moţiunea Forţa Dreptei, a candidatului Ludovic Orban, prin care acesta îşi propune să câştige un nou mandat în fruntea Partidului Naţional Liberalse arată solemn, cu emfază, in comunicatul organizației brașovene. Scorul a fost de 70/3 pentru moțiunea lui Orban și 8/63 pentru moțiunea lui Cițu. Mai mult, liberalii brașoveni vizează un post de prim-vicepreședinte al Biroului Permanent Național al PNL pentru Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, post pe care fără indoială il vor obține ,,ad calendas graecas,,, cum ar fi spus Suetoniu.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.