Liberalii au luat teapa de la social-democrati

Liberalii au luat teapa de la social-democrati

0 208


Joi la pranz, la Vila Lac, urma sa aiba loc o intalnire intre PNL si PSD, in perspectiva motiunii de cenzura ce se dezbate in Parlament. Numai ca in loc de intalnirea in cauza, pesedistii au preferat o masa buna, lasandu-i pe reprezentantii PNL sa astepte mai bine de ora, degeaba, sosirea partenerilor de discutii. Nimic mai bun pentru democrati, care, dintr-o data, isi vad terenul spre guvernare netezit.


Intamplarea care a bagat zazanie intre cele doua partide a fost declaratia lui Tariceanu, facuta cu putin timp inainte de intalnire, ca nu va face niciun compromis cu PSD si nu va coopta acest partid la guvernare. Geoana si ai lui s-au suparat si pe buna dreptate, daca nu a vrut compromis atunci de i-a chemat premierul la discutii pe social-democrati?


Si uite-asa, in loc de discutii? social-democratii au servit o ciorba iar liberalii o teapa, care l-a lasat pe Tariceanu singur in vartejul motiunii. Nu ca ar avea Geoana aliati, el este, asa cum remarca Sorin Oprescu la fel de singur. Doar ca nu se mai intrevede nicio posibilitate ca din doua singuratati sa ia nastere o entitate solida.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.