Liberali la papion

Liberali la papion

0 118

Vizibil deranjat de „fata de european sadea, cu papion” a lui Tariceanu, presedintele tarii a tinut sa-si exprime complexul de imagine public, in cadrul unei emisiuni, deja devenita celebra, in care premierul era invitat, iar seful statului a avut o interventie telefonica.


Pentru aceasta declaratie, liberalii l-au taxat pe Basescu, cu riscul de a deveni ridicoli, si s-au prezentat la sedinta comuna a Parlamentului cu papioane. Motivul invocat de vicepresedintele Crin Antonescu fiind „frustrarea” presedintelui Traian Basescu in legatura ca acest obiect vestimentar.


„In celebra interventie telefonica a presedintelui, am vazut ca una din frustrarile lui Traian Basescu este aceea ca Tariceanu are fata europeana si asta se datoreaza papionului. Premierul nu avea papion, dar se pare ca de pe vremea lui Ion Ratiu, pentru oameni de-alde Traian Basescu, papionul este o obsesie negativa”, a declarat liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu.


Prin acest demers, el a sustinut ca parlamentarii liberali doresc sa „dediabolizeze” papionul. „Dorim sa dediabolizam papionul. Daca presedintele considera ca asta confera fata europeana, vrem sa aratam ca un partid eupean”, a adaugat Antonescu.


La randul sau, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a sustinut ca liberalilor nu le este rusine ca sunt europeni.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.