”L’etat, c’est moi!”Johann 1-ul”

”L’etat, c’est moi!”Johann 1-ul”

1 119

Numai din folosirea persoanei a I-a și identificarea lui personală cu instituția prezidențială la prezentarea „bi lanțului” primului său mandat și ne arată cam ce ozn-uri ii zboară lui Johannis prin cap. Ințelegem așadar, că El, Johann I-ul e factotum in statul român. Deci EL.. Nici pomeneală de Instituția Președintele României. Nu.. nu.. Ca să nu mai spun de celelalte puteri ale statului care conlucrează – sau ar trebui să conlucreze intr-o țară normală la cap, intr-un echilibru constituțional și funcțional intre ele. Cu alte cuvinte: Statul sunt Eu, băi.. sclavilor!

Noroc că „Declarația de la Cotroceni” a fost inregistrată, pentru că la cât de „lungă” i-a fost cuvântarea – după cinci ani de mandat, vă dați seama – se pare că l-a cam epuizat pe Intâiul Idiot al țării, că altfel cine știe ce dude mai zicea.

Poate multă lume a uitat afirmația făcută de Johann I-ul in 2018, la vreo două săptămâni după decizia CCR și la câteva zile după publicarea motivării în Monitorul Oficial, care îl obliga să o revoce pe Kovesi de la șefia ro-gestapo.

„În România nu există niciun stat paralel. Este o invenție a pesediștilor. Sunt povești. Există un singur stat. Eu sunt statul!”

Autor: Petre Caluian
Sursa: Petre Caluian Facebook

COMENTARII

  1. O sa avem multe „probleme” cu acest personaj!
    Acum are „Guvernul Meu”! Ce va face cu El?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.