Leonte si Popa se acuza reciproc de jocuri de culise

Leonte si Popa se acuza reciproc de jocuri de culise

0 563

PSD Brasov continua sa-si bulverseze electoratul. Dupa scandalul monstru de saptamana trecuta, cand organizatia brasoveana s-a razvratit impotriva conducerii de la Bucuresti, PSD are acum doi candidati la Primaria Brasov. Razvan Popa si Catalin Leonte, ultimul reprimit in partid pe usa din dos, au incercat sa tina ieri o conferinta de presa comuna

PSD Brasov continua sa-si bulverseze electoratul. Dupa scandalul monstru de saptamana trecuta, cand organizatia brasoveana s-a razvratit impotriva conducerii de la Bucuresti, PSD are acum doi candidati la Primaria Brasov. Razvan Popa si Catalin Leonte, ultimul reprimit in partid pe usa din dos, au incercat sa tina ieri o conferinta de presa comuna. A rezultat o balacareala de partid, in care fiecare l-a acuzat pe celalalt ca face jocurile unor grupuri de interese. O decizie finala in legatura cu candidatul PSD la Primaria Brasov vom afla abia joi, data pana la care partidul are toate sansele sa se scindeze in doua tabere.
Cei doi candidati, unul validat de organizatia locala, celalalt impus de la centru, au stat astazi la aceeasi masa, dar fiecare la cate un capat. Razvan Popa si Catalin Leonte se acuza reciproc ca fac jocurile unor grupuri de interese.
Acuzele lui Popa fac sa paleasca aura de independent a lui Catalin Leonte, care demisiona in urma cu o luna din PSD din pricina politicii feudale pe care o facea Constantin Nita, si el recent demisionar.
Pana sa fie reprimit in partidul pe care il parasea bucuros, se pare ca Leonte a lustruit mai multe clante la Bucuresti. razvan popa2
Asa-zisul independent a incercat sa-si convinga si pe Tariceanu, dar si pe liberali ca a fi candidatul ideal la Brasov. Cert este ca Liviu Dragnea l-a trimis pe Leonte la Brasov cu o misiune clara:
reformare totala si refresh total al listelor de consilieri locali, asa cum a si declarat in conferinta de presa.
Fostul prefect Mihai Mohaci, cel pe care conducerea de la Bucuresti l-a impus ca presedinte interimar la Brasov, vrea sa ajunga presedinte de consiliu judetean. Asa si listele pentru consiliul judetean vor fi schimbate.
O decizie finala asupra candidatului PSD la Primaria Brasov se pare ca va fi luata abia joi de conducerea de la Bucuresti. Nu se stie insa daca partidul mai rezista pana atunci in formatul de monolit consacrat de social-democrati si garantat Iliescu si Nita.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.