Lenutele malefice ale Romaniei

Lenutele malefice ale Romaniei

0 235

Elena Lupescu, Elena Ceausescu, Elena Udrea… Este o comparatie pe care a facut-o, joi, intr-o conferinta de presa, presedintele filialei Brasov a PNL, Aristotel Cancescu, referindu-se la povestea biletelului, pusa pe tapet de fostul consilier prezidential si care a degenerat intr-o adevarata criza politica. Totul a culminat cu acuzatii reciproce, fara precedent, intre primii doi oameni in stat.


Cancescu spera ca aceste divergente sa nu degenereze la nivelul filialelor PNL si PD din teritoriu, presedintele CJ mentionand ca, deocamadata, relatia dintre dumnealui si primarul George Scripcaru, seful democratilor brasoveni, este destul de buna.


Cancescu a aratat ca acea criza politica de proportii dintre oamenii politici, generata de influenta foarte mare pe care Elena Lupescu o avea asupra lui Carol al II-lea, si apoi anii de cosmar din timpul Elenei Ceausescu, risca sa se repete in zilele noastre, din cauza unei alte „Lenute malefice a Romaniei”.


Cancescu a amintit ca, in campania electorala, filiala PNL Brasov a muncit pentru Traian Basescu, nu pentru Elena Udrea.


?


Concluzia liderului liberal este una pesimista: daca asemenea conflicte dintre presedinte si premier vor continua, unul dintre partidele din Alianta D.A. trebuie sa iasa de la guvernare. „Astfel e clar ca nu se mai poate continua”, a spus Cancescu.


Apoi, Aristotel Cancescu a luat la bani marunti PLD-ul pe care il acuza ca ii lucreaza pe liberali, „stiindu-se de unde este sustinut acest partid”, a precizat acesta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.