Lenin planuia cucerirea Europei, cu Manifestul Rosu! Soros este pe cale să...

Lenin planuia cucerirea Europei, cu Manifestul Rosu! Soros este pe cale să reușescă!

1 87

Soros si democratia CORANULUI
Când, într-o frumoasă dimineață, milioane de bărbați din multiple țări din jumătatea nordică a continentului african se trezesc cu un unic gând, acela de a se muta în Europa, sigur-sigur, nu poate fi vorba despre ceva pur întâmplător. Iar dacă nu este întâmplător, haideți să acceptam că este organizat. Atât de organizat încât… toți cei porniți înspre Europa au rucsacuri identice, încălțăminte identică, terminale smart identice pe care au ruta pe care trebuie să o parcurgă și, ce să vezi, au și banii necesari. Pe carduri de debit preplătite, de la MasterCard. Întâmplător, desigur.
Numai traversarea Mediteranei costă în jur de 11.000 de euro. Cash. Nu, toți acești indivizi nu erau „refugiați”! Între ei se regăseau și refugiați, undeva… în jur la 5 la sută din întreaga masă de migranți.
În ceea ce privește integrarea lor în societate, lucrurile sunt extrem de departe de poveștile autorităților. Când cu decenii în urmă deja au început să vină în Europa, ca persoane care își căutau propria fericire, la fel ca belgienii sau italienii stabiliți în Franța, de exemplu, până și cei veniți din țări musulmane căutau să adopte un mod de viață occidental, adaptându-se acelui mod de viață, culturii, valorilor, încercând să își găsească un loc de muncă, spre deosebire de grupurile masive de migranți, de sute de mii, de milioane, care nu au nici cel mai mic gând să se integreze. Dimpotrivă!

Un studiu, din 2018, al World Health Organization relevă faptul că în unele țări europene numărul migranților este 3-4 ori mai mare decât informează documentele oficiale.
Estimarea ponderii totale a migranților arată că ar fi vorba despre cca. 10 % din actuala populație a Europei. Adică în jur de 91 de milioane! 
Pe țări: 
* Austria – 1,6 milioane (1,8% din populația țării),
* Belgia – 1,2 milioane (11% din populație),
* Franța – 7,9 milioane (12,2% din populație),
* Germania – 12,1 milioane (14,8%), 
* Grecia – 1,2 milioane (11%), 
* Ungaria – 0,5 milioane (5,2%), 
* Italia – 5,9 milioane (10%), 
* Olanda – 2 milioane (12,1%), 
* Spania – 5,9 milioane (12,8%), 
* Suedia – 1,7 milioane (17,6%), 
* Elveția – 2,5 milioane (29,6%), 
* Turcia – 4,8 milioane (6,1%), 
* Anglia – 8,8 milioane (13,4%).
* România – 440 753 migranți, reprezentând 2% din populația țării. Aproximativ cât populația unui oraș de talia Clujului.

Cine a finanțat migrația?
Ofițerii de informații austrieci relevau, în 2015, că Guvernul Statelor Unite ar finanța migrația, susține Mondialisation.
Am mai scris că Judicial Watch a descoperit că Fundația pentru o Societate Deschisă a lui Soros a utilizat bani publici americani prin intermediul Departamentului de Stat.
Austriecii au descoperit că banii americani plăteau  transportul naval dinspre Africa înspre Europa.
Un oficial francez, Françoise Olcay consulul onorific al Franței în Turcia, a fost filmat de France 2 în timp ce vindea refugiaților …bărci de salvare.
Firma ORS Services a primit de la Guvernul german 21 milioane de euro pe an ca să gestioneze chestiunea refugiaților. Firma, afiliata Barclays Bank, ce aparține familiei Rothschild. Barclays este cel mai important acționar al băncii NM Rothschild, dar și al Lazard Brothers (o firmă de gestionare a activelor). 
Fostul director al Barclays, Marcus Agius, este căsătorit tocmai cu fiica lui Edmond de Rothschild. Agius a mai fost și… director al BBC!
O altă parte a banilor provin de la Ayn Rand Institute, al anarhiștilor sioniști, preocupați să aducă ilegal migranți în Europa.
Terminalele smart furnizate migranților provin de la compania de telefonie austriacă A-1, controlată de miliardarul mexican Carlos  și au fost distribuite prin ONG-urile preocupate de soarta migranților. Aici, însă, intervine George Soros! El a îndemnat UE să sprijine eforturile ONG-urilor, tocmai în Belgia, guvernul finanțând această activitate cu 9,5 miliarde de euro.

Și Germania plătește anual 46 de miliarde de dolari pentru a finanța migrația. Dar, ce surpriză, „Planul Merkel” este opera Fundației Open Society! care îl are ca „chairman” pe Gerald Knaus, senior fellow la Open Society Foundations.
De asemenea, „Ghidul Migrantului”  scris în arabă, a fost înmânat de reprezentanții grupului finanțat de OSF. Tot Soros (OSF) finanțează și Migration Policy Institute și Platform for International Cooperation Migrants, ambele ocupându-se de migranți.
George Sorosa propus și o schemă de finanțare a refugiaților sosiți în spațiul UE cu 30.000 de euro/refugiat, prin utilizarea de nd-uri, banii urmând să fie împrumutați. Aici revine în schemă Rothschild!
În plus, venea Soros cu ideea, cca. 1 miliard de euro să se transfere pentru ajutorarea refugiaților din Turcia, Liban și Iordania. 
Camus atragea atenția asupra fenomenului „Marii înlocuiri” a populației, descriind și fundalul: o situație catastrofală a educației și Mare Deculturalizare”. Apoi, nefăcând diferența dintre cetățean (cel care respectă regulile) și individul fără acte, aflat ilegal în țară (și care nu respectă nici o regulă), statul se poziționează fățiș împotriva propriului cetățean! Cum bine remarcă Renaud Camus, însuși actul delict devine izvor de drept, iar asta se face chiar cu complicitatea Justiției!
 Ceea ce mai scoate Camus la lumină este și faptul că o dorință de a trăi împreună, francezi și ne-francezi, berberi, magrebieni, africani, pur și simplu, nu există.  Cât despre faptul că, statistic, strict pe cifre … politic corecte, imigrația este de „doar” 18 % din totalul populației, situația de facto contrazice negativ evidențele hârtiilor.
Cei aterizați brusc pe pământul Franței sau cel al Europei, probabil, nu reprezintă, în scripte, vreo amenințare la adresa populației autohtone. De ce? Pentru că bună parte a celor veniți primesc acte și, ce să vezi, devin cetățeni, adică francezi, adică europeni. Toți aceștia nu au nici o amintire comună cu băștinașii, nu au stat împreună la cârciumă, nu s-au plimbat vreodată împreună prin cimitir, nu au fost împreună la vreo cununie la biserică. Și, totuși, „sunt la fel de francezi”, „sunt la fel de europeni” ca noi, restul… 
În fine, ideologia a înlocuit morala proletara, iar acest lucru a devenit un alt element facilitator al dizlocuirii francezilor de străini. Camus remarcă, cu tristețe, că, odinioară, Parisul reprezenta o capitală a culturii. franceze si europene!. Acum, remarcă el, este un soi de spațiu de întâlnire pentru străinii care devin creatori în numele Franței. Mai mult, vorbind despre valorile franțuzești, despre istoria Franței, despre arta franceză, culmea, noii veniți se simt „vexați” sau „ofensați” și cer ca asemenea „discriminări” să înceteze.
În numele dogmei antirasiste(?!) ce a pus stăpânire pe întreaga societate, prin politicieni, prin servii acestora, așa-zisa presă…iata, e posibil orice!!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.