Legitimatii de libera circulatie in Europa de la CFR

Legitimatii de libera circulatie in Europa de la CFR

0 64

Pentru cei care si-au planificat o vacanta in strainatate, CFR Calatori pune la dispozitia turistilor si in vara acestui an legitimatiile de calatorie InterRail. Pretul unei astfel de legitimatii de calatorie variaza in functie de valabilitatea acestora. Perioada maxima de valabilitate a unei legitimatii InterRail este de o luna si permite accesul in 30 de tari.
Astfel, pentru o legitimatie valabila cinci zile turistii vor plati cel mult 249 de euro, iar pentru una valabila zece zile va achita 359 de euro. Daca optati pentru o legitimatie valabila 22 de zile, va trebui sa scoateti din buzunar 469 de euro. De altfel, cea mai scumpa legitimatia costa 599 de euro si este valabila 30 de zile. Tichetele sunt valabile pentru calatoriile la clasa a II-a, insa tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de reducere.
Conducerea CFR considera ca legitimatia InterRail este o oferta care se potriveste foarte bine in special familiilor care ale sa petreaca o vacanta in Europa, deoarece vor beneficia de libera circulatie in toata Europa sau intr-o singura tara, in functie de optiuni.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.