Legende cu lupi – muzica folk autohtona

Legende cu lupi – muzica folk autohtona

0 131

RoA a lansat online albumul de muzica folk “Legende cu Lupi”. 8 cantece, 8 anotimpuri , 8 culori 8 idei toate cuprinse intr-un disc negru. Legende cu lupi este un albumul de debut si vine sa completeze culoarea folkului romanesc
Intregul album este inregistrat intr-o camera de apartament, insa nu lasati aparentele sa va insele pentru ca nu s-au facut compromisuri in ceea ce priveste calitatea sunetului sau a imaginii. Intreaga poveste a inceput acum 3 ani cand primele compozitii si-au facut loc in gandurile autorului. De ce lupii ? Autorul spune ca lupii sunt ca si sufletele oamenilor. Nu stii niciodata ce ascund. ROA are 8 cantece care vor sa va faca sa intelegeti povestea si nebunia lui cu si despre lupi .
Dana Moga, o tanara artista din Brasov, incearca sa surprinda in imagine acest album de debut.
In spatele discului se regasesc 3 ani, in care artistul a conturat tot ceea ce acum se cheama ROA. Padurile, apa, anotimpurile, dragostele, povestile toate sunt motive de cantec. Astfel ca imaginea albumului a prins viata, inceput si sfarsit , culoare si sunet..
Daca doriti sa aflati mai multe despre ROA si muzica lui, albumul “Legende cu Lupi” poate fi descarcat, fara nici un cost, de la adresa: www.roalaman.com. Tot aici se regaseste si galeria online a Danielei Moga.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.