Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata de deputatii puterii si opozitiei

Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata de deputatii puterii si opozitiei

0 494

Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata cu cateva minute in urma de deputati, cu 309 voturi pentru, niciunul impotriva si cu trei abtineri. Deputatul Ana Birchall. initiatoarea proiectului – extrem de criticat in prima sa versiune, sustine ca l-a amendat „personal”.

Declaratia deputatului initiator imediat dupa votarea legii
„Am propus ca rambursarea sa nu se faca sub control judiciar, ci in cadrul unei Comisii de Insolventa. Desi FMI cerea un termen de restructurare de 3 ani, am reusit sa impun ca termen un interval de 5 ani cu posibilitatea de prelungire cu inca un an”, a mai spus deputatul PSD. Vezi in atasament amendamentele aduse legii Insolventei persoanelor fizice.

Ana Birchall a subliniat ca Legea insolventei persoanelor fizice este „echilibrata, intrucat nu favorizeaza nici debitorul, nici creditorul”, ci ofera un sprijin real tuturor romanilor de buna-credinta care s-au indatorat si care nu din vina lor au ajuns intr-un necaz financiar.
„Legea insolventei persoanelor fizice care a fost votata astazi in Camera Deputatilor protejeaza romanii, debitori de buna-credinta, sufocati de datorii, care astfel nu vor mai sta cu frica in san ca vor fi executati silit sau ca vor ramane pe drumuri, pierzandu-si bunurile. Astazi, prin votul nostru, demonstram prin fapte ca ne pasa de cei aflati in necaz, oferindu-le o speranta si o sansa ca viitorul lor si al familiilor lor sa nu fie amanetat”, a declarat deputatul social-democrat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.