Legea-cadru a salarizarii, Opozitia a depus si a doua motiune

Legea-cadru a salarizarii,
Opozitia a depus si a doua motiune

0 98

Liderul deputatilor PSD+PC, Mircea Dusa, a anuntat, joi, depunerea motiunii de cenzura intitulata „Legea salarizarii Guvernului iresponsabil”, ca urmare a asumarii raspunderii Guvernului pe proiectul legii-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, transmite Agerpres.
„Am inregistrat la presedintii celor doua Camere motiunea de cenzura. (…) Motiunea este semnata de 185 de deputati si senatori ai PSD, PC si PNL si critica legea-cadru privind salarizarea”, a spus Dusa.
Liderul deputatilor PSD considera ca prin legea in discutie se legifereaza o salarizare „injusta”. In opinia lui Dusa, legea salarizarii trebuia dezbatuta in Parlament astfel incat sa nu aiba inechitati.
Intrebat ce sanse da motiunii de cenzura, Dusa s-a aratat rezervat in afirmatii, subliniind ca datoria opozitiei este sa se lupte pentru drepturile cetatenilor, ale salariatilor.
O prima motiune de cenzura, pe Legea salarizarii in 2011, a fost depusa miercuri. Documentul, intitulat „Legea privind salarizarea in anul 2011 – ultima teapa trasa romanilor de guvernarea Basescu-Udrea-Boc” si semnat de 209 parlamentari, a fost depus la secretariatele generale ale Camerei Deputatilor si Senatului.
„In privinta legilor salarizarii, pe amandoua le vom ataca prin motiuni de cenzura. Astazi va fi depusa motiunea pe Legea salarizarii pe 2011, iar maine sau vineri va fi depusa motiunea pentru Legea-cadru”, anunta miercuri presedintele PSD Victor Ponta.
Intrebat despre sansele de reusita, Ponta a spus ca „nu-si face iluzii”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.