LEGATURA INTRE SEX SI SLANINA LA SASHI…

LEGATURA INTRE SEX SI SLANINA LA SASHI…

0 468

O majoritate uşoară, şi anume 53% dintre germani, preferă… să-şi iubească partenerele pe întuneric, motivul principal fiind lipsa încrederii în sine, potrivit unui studiu publicat recent de „Hamburger Morgenpost” (www.mopo.de) şi intitulat „Lumini stinse”.
In materie de …amor, neamtzu’ e ca si sasul: barbatii cred ca propriile partenere s-ar „orienta” dupa ce vad, nu dupa ce simt…
… Asa ca eu cred ce scria un sas pe bolg despre raspunsul prietenului sau: „- Bai Klaus, de ce sunteti voi asa de inalti?” – „Pai cand urcam in pod sa taiem din slanina, sa nu mai  caram cu noi si scara’…

În alte ţări însă, numărul celor care fac sex pe întuneric este chiar ceva mai mare.
În Marea Britanie procentul este de 65%, în Statele Unite – de 64 % iar în Suedia – de 63%.news_img_7598_10664
Pentru suedezi şi americani, motivaţia este aceeaşi ca în cazul germanilor. Astfel, deoarece nu au încredere în ei înşişi, preferă să stingă lumina. Respondenţii din Statele Unite, China şi Franţa se declară chiar îndrăzneţi şi… jucăuşi în timpul partidelor sexuale, însă cu condiţia să apese pe întrerupător şi în cameră să se facă noapte.

Aceeaşi sursă evidenţiază motivaţia chinezilor care preferă si ei întunericul, total diferită de cea a europenilor şi a americanilor: ei mărturisesc că în beznă pot să se gândească, în pat, la altcineva. Cu alte cuvinte, chinezilor le place să stingă lumina închipuindu-şi că sunt cu o altă persoană.
Studiul „Luminii stinse” a fost realizat în nouă ţări (China, Franţa, Germania, Olanda, Italia, Spania, Suedia, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii), fiind chestionate 1.713 de persoane cu vârste între 18 şi 30 de ani, mai precizează „Hamburger Morgenpost”.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.