LEGAMANTUL lui Dumnezeu cu oamenii este si CURCUBEUL...

LEGAMANTUL lui Dumnezeu cu oamenii este si CURCUBEUL (1)

0 946
 În  curcubeu,  ca  şi  în aura  omului  nu  există culoarea  neagră. În natură această culoare neagră există în cantitate foarte mică, la fel în viaţa plantelor  şi animalelor.  Noi, oamenii,  şi din neştiinţă  folosim mult în viaţa noastră această culoare care ne încurcă total. Creierul omului foloseşte şi se hrăneşte numai cu raza de lumină albă – că de aceea este omul  treaz  ziua  când  dispune  din  plin de  această  rază  de  lumină albă  şi  doarme  noaptea,  când nu dispune  de  lumina  solară. Creierul mai  foloseşte şi se hrăneşte cu lumini colorate  care sunt fracţiuni din raza  albă – ROGVAIV -ul despre care s-a învăţat la şcoală, care este de fapt curcubeul.
 Nu numai creierul nostru, dar toată aura noastră, tot corpul nostru fizic este influenţat de  energiile şi culorile care ne inconjoară în viaţa de zi cu zi, deoarece noi avem cei 7 centri  energetici principali prin care ne alimentăm cu energii, şi care sunt  în ordine, de jos în sus exact în ordinea şi nuanţele curcubeului.  Deci orice obiect de folosinţă, material scris sau vizual sau spaţiul în care trăim, dacă este realizat  în aceste culori ale curcubeului cu infinita lor paletă de nuanţe, ne este extrem de benefic, uşor  de asimilat şi este pe o vibraţie înaltă.  CULOAREA  NEAGRA  folosită de oamenii obişnuiţi sau  de copii, îi devitalizează repede, dacă apare EXCESIV în îmbrăcăminte, mobilier, telefon mobil, calculator, televizor, maşină, etc. deoarece această culoare apare de fapt datorită lipsei de reflexie a luminii. Obiectele de îmbrăcăminte de exemplu, care sunt negre sau cu mult negru, obosesc omul, deoarece îi ecranează centrii energetici ai aurei, ceakrele nu mai primesc suficientă energie şi corpul vital are de suferit, deci şi întreg trupul fizic. Înainte vreme la şcoală cărţile copiilor  erau scrise-tipărite cu albastru, iar copiii scriau cu cerneală albastră şi aceasta determina o invăţare mult mai uşoară, copiii nu oboseau la învăţat aşa tare şi nu mai erau epuizaţi. Astăzi toate manualele şcolarilor  sunt tipărite cu negru şi copiii scriu cu ce apucă…
 Un sportiv, care trebuie să depună un efort maxim într-o competiţie atletică sau într-un meci se îmbracă în echipament negru, ciorapii negri, etc şi după aceea doreşte să obţină performanţă. Cum să realizezi conscvent aşa ceva când el este cu centrii energetici ecranaţi  din start? În aceste cazuri la efort maxim el se epuizează repede de energii din rezerva corpului, după care se alimentează mult mai greu cu energia vitală din exterior şi nu mai poate atinge decat cu greu performanţa dorită.
Pe vremurile de demult, uniformele şcolare erau albastre,cu guler alb şi era bine. Corpul vital al omului – primul strat al aurei, este de culoare albastru deschis, deci are loc un aport benefic de energie, dacă porţi nuanţe de albastru. Pe de altă parte albastrul  este o culoare a înţelepciunii, care favorizează asimilarea şi înţelegerea materiilor mai grele, ceea ce de fapt se urmăreşte la şcoală. În concluzie uniformele albastre în şcoli erau benefice. În prezent copiii şi profesorii merg la şcoală îmbrăcaţi cu mult  negru şi rezultatul s-a văzut poate şi la bacalaureatul de anul acesta.Ca prea au fost lamentabile…
Un exemplu dramatic este al unui om care este bolnav de inimă şi se îmbracă în negru, pe deasupra mai are multe supărări  cu cei din jur, nu iartă greselile „descoperite la …altii si nici nu se roagă. Un astfel de om este lipsit de ceea ce l-ar putea ajuta cel mai simplu, să-şi încarce corpul cu energiile vitale necesare şi astfel bolile i se pot agrava, deoarece nimeni, nici medicul, nici preotul, nici aparţinătorii nu ţin  cont de modul cum lucrează energiile trupului fizic. Un astfel de om ar trebui să se îmbrace numai în nuanţe de verde şi nuanţe de roz – culorile centrului inimii, plus să-şi schimbe atitudinea faţă de iubirea care ar trebui să-i izvorască mereu din inimă  şi atunci s-ar vindeca mai repede sau si-ar ameliora suferinta! (continuare in numarul de maine).
 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.