Legalizarea prostitutiei ?

Legalizarea prostitutiei ?

0 160

Putini din romani isi pot da seama ca foamea de bani a guvernantilor ii va duce cu gandul sa-i scoata din „piatra seaca” sau chiar din legalizarea prostitutiei. Boc si BOR vor clarifica foarte repede acest lucru. Ramane sa ceara voie si Politie!
„Nu stiu daca un lucru care nu este sanatos pentru societate trebuie neaparat incurajat de dragul de a face bani. Societatea romaneasca nu stiu daca este pregatita pentru o asemenea decizie si nu as vrea sa preluam formula lui Machiavelli «Scopul scuza mijloacele prin care trebuie sa facem bani»”, a declarat, duminica, premierul Emil Boc, referitor la legalizarea prostitutiei, prevazuta in proiectul noului Cod Penal.
Legalizarea prostitutiei va reprezenta un subiect de discutie cu Biserica Ortodoxa Romana, a adaugat premierul Emil Boc, intr-o emisiune la Prima Tv, potrivit Mediafax.
Noul Cod Penal, adoptat deja de Guvern, nu mai prevede pedepse pentru prostitutie, dar nici pentru incest, in cazul in care este consfiintit de ambele persoane, iar acestea au peste 18 ani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.