LEGALIZAREA PROSTITUTIEI SALVEAZA BUGETUL TARII !!

LEGALIZAREA PROSTITUTIEI SALVEAZA BUGETUL TARII !!

0 798
Cum poti fi atat de proasta (SI CA FEMEIE,SI CA MINISTRU de finantze!) sa dai pe gura o asemenea „scarbavnica gogomanie„, intr-o tara …excesiv religioasa, cu o morala crestina mai exagerata propagandistic, decat oriunde altundeva…
Sa-i acceptam insa prostia  de gasculitza imberba pe care d.soara Petrescu ,sigur,n-a invatat-o la Harward:cresterea PIB-ului Romaniei pe …spatele curvelor! Sau si altfel, ca daca ne luam dupa anunturile la mica publicitate,„sexul total” cuprinde o gama de largi oferte individuale... Le va taxa diferentiat, domnisoara ministru ?
Dar de unde stim ca „damele” vor taia si… chitantze mai scumpe decat „sexul clasic”, care probabil, va fi cel mai ieftin? Caci aici evaziunea chiar e incontrolabila…
Apoi, data fiind egalitatea sexelor in fata legilor U.E., se vor deschide si stabilimente pentru homosexuali? Caci discriminarea sexuala  nu este pollitical correct ! Am da lovitura in Europa cu incasarile, daca la „baietei” d.soara ministru ar propune si coborarea varstei minorilor macar cu 2 ani. Doar in alte tari, se voteaza  la 16 ani!  
Asta ne-ar mai lipsi acum sa fim „fruntasi” in Europa la accest capitol al „curateniei trupesti”, sa ajungem, adica, un fel de „Place Pigalle” de Ferentari, caci la fosta „Crucea de Piatra” nu se prea incasau impozite pe placul primariei, deoarece fostele curve erau cam evazioniste!
Am crezut ca e gluma dar Ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, chiar a declarat că legalizarea prostituției … ar fi bună pentru bugetul ţării, pentru că ar aduce bani în plus.
I-auzi ia:
Deocamdată, prostituţia este ilegală. Dacă prostituţia devine legală, atunci va deveni o activitate economică legală, generatoare de profit. (…) Orice bani în plus la buget, contează”, a declarat prosteste ministrul finanţelor.
Ioana Petrescu nu este însă de acord cu impozitarea Bisericii, şi asta pentru că aceasta este… „o organizaţie non-profit”. De unde o fi scos si trasnaia asta pe asta?.
Adevarat! Eurostat a cerut statelor din  Uniunea Europeană să integreze în statisticile naționale și activitățile ilegale ce aduc venituri. Și asta pentru că este vorba despre tranzacții comerciale aprobate în mod liber de participanți. Dar numai niste „perceptori” de la  Institutului Național de Statistică, au putut calcula ca veniturile din prostituţie ar mări produsul Intern Brut al României cu 180 de milioane de lei, adică 0,03%.
Nu ne-au precizat insa acesti caraghiosi daca la 4 ani schimbam numai curvele, sau si paturile… Caci la alegerile astea, se vede treaba, curvele se schimba doar intre ele! (ddr)
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.