Legalizarea prostitutiei in Romania.

Legalizarea prostitutiei in Romania.

0 71

?


In ultimii ani si mai ales in ultima vreme se vorbeste tot mai mult despre legalizarea unui fenomen normal si la noi in tara. In mass-media si in Legislativ se prezinta pareri pro si contra, multi dintre cei ce le emana neparand insa convinsi de ceea ce spun, ei dorind parca doar sa se afle in treaba si sa se auda vorbind, mai ales dintre cei ce se declara contra.


Dar haideti sa o luam babeste si fara sa ne ascundem dupa deget.


In cazul legalizarii prostitutiei ar avea de castigat si statul, si ofertantele, si beneficiarii.


Statul ar castiga in urma impozitului perceput pentru aceasta prestare de servicii. Nu se stie daca s-ar percepe sau nu TVA.


Ofertantele ar castiga si ele, beneficiind de carte de munca si toate celelalte drepturi, fiind tinute sub control medical si fiind adunate de pe drumuri intr-un cadru organizat, pe deasupra putand fi si ferite de influenta ‘pestilor’ si a traficantilor de carne vie.


Iar beneficiarii nu s-ar mai duce la risc, ci la marfa sigura si curata si in ambalajul dorit.


Cei care se opun legalizarii il baga la inaintare pe Doamne-Doamne, vorbesc de demnitate si alte cateva chestii asemanatoare. Si nu inteleg mai ales de ce se baga Vaticanul, al carui locatari nici nu stiu ce este aceea femeia, cel putin in teorie.


Si tot babeste luand-o: libertatile democratiei ar trebui sa permita femeii sa dispuna cum vrea de instalatia ei. Este, in fond, o relatie de serviciu ca in toate domeniile, cand angajatul isi vinde forta de munca si serviciile pentru salariul pe care il primeste. Acest lucru de ce nu pare imoral, mai ales ca exista destule cazuri cand a te angaja intr-un loc de munca sau altul este clara sclavie, in acest sens existand numeroase exemple.


Iar prostitutia a existat de cand lumea si va exista si in viitor, legalizata sau nu. Uitati-va prin unele publicatii cate anunturi cu talc exista pe la matrimoniale.


O legalizare a acestei meserii, cu paragrafe bine gandite si care sa protejeze femeia de pericolele la care o expune starea de ilegalitate, cred ca ar fi mult mai benefica decat promiscuitatea actuala.


Asteptam parerile dumneavoastra, stimati cititori.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.