Legal la FMI, penal la FEMEI

Legal la FMI, penal la FEMEI

0 104

Ceva nu e in regula cu baietii astia care se joaca de-a imprumutatul banilor planetei in stanga si-n dreapta. Paul Wolfowitz, fostul presedinte al Bancii Mondiale, isi arata acum doi ani ciorapii gauriti la intrarea unei moschei. Seful delegatiei FMI, Jeffrey Franks, umbla saptamana trecuta prin Bucuresti cu pantofii gauriti. Seful FMI insusi, Dominique Strauss-Kahnn, este prins cu prohabul desfacut in hotelul Sofitel din New York. Ba chiar ar fi siluit anal si anal o camerista de culoare, care se nimerise sa deretice prin camera taman cand maharul FMI iesea nud din baie, in toata splendoarea lui de cocosel frantuzesc, cu antecedente in agresarea femeilor. Particularitatile anatomice ale domnului DSK – cum il titreaza presa franceza – si cele ale limbii romane fac naturala trecerea de la FMI la femei a bancherului din Hexagon, gazduit pe durata mandatului la New York. Omul se deda in timpul programului la elaborarea de scheme de imprumut complicate de la FMI pentru tarile prapadite care apeleaza la finanta mondiala. Era, vasazica, generos si darnic. Dadea. In timpul liber, lua. Nu de la FMI ci de la femei. Dar asonantele lingvistice tind sa ne induca in eroare. Strategiile financiare marca FMI sau cele galante (vorba vine) aplicate de DSK pentru femei sunt tot o chestiune de japca.
Procesul este insa abia la inceput si va pune in scena, cel mai probabil, un intreg arsenal de strategii avocatesti pentru a demonstra ca presupusul viol este un montaj regizat lui DSK de catre mahari bancari cum sunt diversi finantisti americani sau politici, cum este Nicholas Sarkozy, pe care ar fi trebuit sa-l infrunte anul viitor in alegerile prezidentiale. Pana atunci, nu putem decat sa remarcam obtuzitatea formularilor din procesele verbale americane, cu nimic mai prejos decat imbecilitatea institutionala a hartiilor pe care le completeaza Garcea de la noi cand vine la fata locului sa semnaleze un incident. Frazele cu pricina pot fi citite fie in traducerea facuta de media romanesti, fie in original, in facsimilul reprodus in editiile digitale ale cotidienelor de la noi. Zice procesul verbal intocmit de catre detectivul Steven Lane, nr. de insigna 03295, din Unitatea din Manhattan: „…… s-a angajat in relatii sexuale orale si anale CU O ALTA PERSOANA” , „a silit O ALTA PERSOANA…” sa faca si sa dreaga nu stiu ce dracovenii perverse. Ca daca citesti repede esti tentat sa crezi ca in camera s-a petrecut o orgie si ca la fiecare acuza apare o alta persoana sa-l satisfaca pe frantuz.
Asta arata gradul la care au ajuns perversiunile in State, de unde copiem si noi mai ceva ca un student roman la examenul de licenta. Va sa zica e nevoie de o alta persoana pentru a bifa un sex oral si anal cu forta reusit. Asta pentru ca la ei se poate sa te rezolvi si singur? Hai ca la un oral, cu putin yoga si ceva ajutor de la mama natura mai merge. Dar anal? Sau e vorba de idiotii aia despre care rapoartele medicilor de garda de la noi scriu ca „pacientul s-a prezentat la Urgente cu un pet de 1.5 l in anus, pe care a incercat inutil sa-l extraga”?
Pana la termenul din 20 mai, avem un ragaz scurt sa lamurim un mister legat de imprumutul acordat Romaniei. Strauss-Kahn apare pe sticla declarand intr-un interviu ca situatia Romaniei arata mai rau decat crezusera ei, dar FMI a decis totusi sa-i acorde imprumutul.
Ar fi instructiv sa rasfoim un album cu cameristele Hotelului Sofitel din Bucuresti unde s-a cazat DSK pe durata vizitei in Romania.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.