Lecturi Urbane: Editia a-II-a la sfarsitul saptamanii

Lecturi Urbane: Editia a-II-a la sfarsitul saptamanii

0 146

Dupa ce prima editie a fost un real success, evenimentul Lecturi Urbane in Brasov revine cu cea de-a doua editie. Astfel, duminica 16 mai, de la ora 13, toti cei care au participat la prima intalnire, dar si cei care au auzit si doresc sa faca parte din ineditul proiect, sunt asteptati pentru a imparti carti si a transmite dragostea pentru citit mai departe.
Persoanele interesate de participare la actiune sunt asteptate mai devreme, la ora 12.20, in fata Bibliotecii Judetene din Livada Postei pentru a putea fi puse la punct detaliile organizatorice. Totusi este bine de stiut ca participantii sunt rugati sa vina cu vraful de carti in traista.
Cei care inca mai doresc sa doneze carit sunt rugati sa o faca la aceleasi adrese: libraria St. O. Iosif, libraria Carturesti, sediul central al Bibliotecii Judetene si anticariatul Aldus de langa Biserica Neagra. Desi organizatorii au anuntat ca doresc in speciala carti de beletristica, orice donatie este binevenita.
Proiectul Lecturi Urbane, initiat de Civika.ro, are scopul de a promova lectura in locurile publice si in mijloacele de transport in comun – in particular si actul cititului in general.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.