Lectii de tenis in fotoliu rulant

Lectii de tenis in fotoliu rulant

0 573

Singurul antrenor de tenis roman in fotoliu rulant a facut o demonstratie la Brasov. Vremea suficient de buna le-a permis iubitorilor de tenis in scaune cu rotile sa participe la cateva sedinte de pregatire cu Ciprian Anton. Pe terenurile de langa Sala Sporturilor, tehnicianul le-a oferit lectii de tenis sportivilor cu dizabilitati

Singurul antrenor de tenis roman in fotoliu rulant a facut o demonstratie la Brasov.
Vremea suficient de buna le-a permis iubitorilor de tenis in scaune cu rotile sa participe la cateva sedinte de pregatire cu Ciprian Anton. Pe terenurile de langa Sala Sporturilor, tehnicianul le-a oferit lectii de tenis sportivilor cu dizabilitati.
Ciprian Lupu, presedintele Asociatiei Club Sportiv Fii Independent, se arata ieri incantat sa-l aiba alaturi pe singurul antrenor de tenis in scaun rulant care ii antreneaza pe baieti. Pentru sportivi este o noutate sa fie pregatiti de un antrenor in fotoliu rulant, care le intelege mai bine problemele cu care se confrunta pe teren si le poate oferi solutii din propria experienta.
Ciprian Anton practica tenis la un nivel ceva mai inalt de 8 ani de zile, participa la turnee internationale, nationale si isi doreste ca cineva sa-l secondeze si sa preia stafeta.tenis scaun rotile1
Pentru sportivii in fotolii rulante, tenisul este nu doar o modalitate placuta de petrecere a timpului, ci chiar o competitie in care isi pot demonstra ca sunt mai buni cu fiecare zi petrecuta pe terenul de antrenament.
Dupa Brasov, vor urma si alte stagii de pregatire in alte orase din tara: din primavara anului viitor vor participa si la competitii interne si internationale. Singura diferenta intre tenisul cunoscut si cel pentru persoane in fotolii rulante este ca, in acest din urma caz, mingea poate cadea de doua ori – nu o singura data – inainte sa fie jucata de sportiv.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.