Lectie de veche amicitie: OPOZITIE TICALOASA A UDMR!

Lectie de veche amicitie:
OPOZITIE TICALOASA A UDMR!

0 103
 
PreÅŸedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a facut o adevarata criza de sovinism, preluind stilul PDL de a "reclama" in strainatate.
Joi, într-o conferinţă de presă, a spus iresponsabil că "mentalitatea ceauÅŸistă ÅŸi naÅ£ionalistă" a influenÅ£at, în ultimii ani, viaÅ£a publică românească (!!) iar liderul PNL, Crin Antonescu, este unul dintre cei care "au reprezentat acest lucru".
Potrivit lui Antal, un iredentist cunoscut, de altfel, reprezentanÅ£ii UDMR vor pregăti un document despre modul în care Crin Antonescu se raportează la comunitatea maghiară, pe care îl vor trimite liberalilor europeni, scrie Realitatea net.
"Vom pregăti un document despre Crin Antonescu, pe care îl vom trimite liberalilor europeni. Vom detalia în acest document modul în care Crin Antonescu se raportează la maghiari. Este cunoscut faptul că liberalii europeni sunt sensibili la astfel de probleme", a afirmat liderul UDMR Sfântu Gheorghe.
Acesta a adăugat că preÅŸedintele PNL nu a făcut altceva, în ultimii ani, decât să provoace, "în mod naÅ£ionalist ÅŸi ÅŸovin", împotriva maghiarilor.
"El a creat o atmosferă antimaghiară în România, cu sprijinul media Voiculescu, iar acum, la negocieri, s-a referit exact la această atmosferă pe care el a creat-o", a afirmat liderul local al UDMR.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.