Lectie de circulatie pe bicicleta

Lectie de circulatie pe bicicleta

0 631

In preajma zilei de 1 Iunie, politistii brasoveni de la Rutiera le-au predat copiilor de la 3 scoli din oras o lectie de circulatie. Pentru ca totul sa fie cat mai atractiv pentru cei mici, lectia a fost de fapt un concurs cu premii

In preajma zilei de 1 Iunie, politistii brasoveni de la Rutiera le-au predat copiilor de la 3 scoli din oras o lectie de circulatie. Pentru ca totul sa fie cat mai atractiv pentru cei mici, lectia a fost de fapt un concurs cu premii.

Cea mai usoara metoda pentru ca elevii sa invete regulile de circulatie este prin joaca. Asa au gandit cei de la Agentia Metropolitana Brasov si de la Politia Rutiera, care au pus la punct un concurs pentru copiii care iubesc mersul cu bicicleta. Competitia a avut doua parti, una teoretica si una de indemanare in condusul bicicletei.

La concurs au participat elevi de la trei scoli brasovene.

Agentia Metropolitana BrasovRadu Colt, reprezentantul Agentiei Metropolitane Brasov este implicat in acest eveniment de promovare a proiectului Space Supporting Policy and Action for Active Environment, pentru promovarea unei politici publice care se duca la un mediu urban menit sa faciliteze activitatea fizica.

Dupa ce au trecut de proba teoretica, elevii au urcat pe biciclete si si-au demonstrat indemanarea la trecerea printre jaloane si printre obstacolele gandite de politisti.

Toti copiii au avut de invatat cate ceva din intalnirea cu politistii si toti au primit premii de la organizatori cu ocazia zilei de 1 Iunie.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.