Lectia de istorie pentru tine Klaus I. W. – președintele Românie!

Lectia de istorie pentru tine Klaus I. W. – președintele Românie!

1 47

Un DESTIN PREZIDENTIAL Bărbatul care plânge in fotografie este președintele Braziliei, Lula da Silva. El a fost crescut de către mama lui, cu 6 frați, intr-o casa cu o singura camera.
A abandonat scoala la 10 ani si a lucrat pe strada, lustruid pantofi, intr-o stație de benzina, ca mecanic auto, intr-o oțelărie unde si-a fracturat încheietura mâinii stângi.
A fost închis penru ca apara drepturile muncitorilor, si a militat împotriva corupției clasei politice.
Dupa un timp a devenit președintele Braziliei.
Din aceasta poziție s-a pus in slujba oamenilor de rând timp de 8 ani, între 2003 – 2010. A adus tara sa in rândul țarilor puternice ale lumii.


Dar, cand s-a terminat al doilea mandat, milioane de oameni au ieșit pe străzi nu împotriva lui, ci sa-i ceara sa modifice constituția pentru al treilea mandat. A luat cuvântul in fata mulțimii, de rămas bun, si plângând a spus:

Am luptat 20 de ani si am făcut închisoare ca sa interzicem președinților sa rămână la putere mai mult decat mandatul legal! Cum sa-mi permit sa fac așa ceva acum?

El este omul care a șters lacrima oamenilor săraci, i-a slujit si le-a alinat Suferințele.
„M-a crescut o mama săraca, dar M-a învățat sa-mi păstrez demnitatea si sa stau cu fruntea sus”

D. Marcel

COMENTARII

  1. klaus.i.w. este o BALEGA NAZISTA crescut de o curva care l-a invatat sa faca trafic de copii, sa fure case prin falsuri, sa retrocedeze ilegal fostele proprietati ale NAZISTILOR, sa suga sperma JIDANILO din israel sau u.s.a si sa traga pe roata romanii asa cum i-a UCIS sasul Bruchental pe HORIA, CLOSCA si CRISAN.

    TREBUIE sa iesim in strada, sa suspendam NAZISTUL si sa-l tragem pe roata.
    MOARTE, MOARTE….MOARTE NAZISTULUI klaus.i.w.!!!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.