Leasing pentru autoturisme

Leasing pentru autoturisme

0 53

Tot romanu’ vrea masina mica.Chiar daca bani pentru achizitionarea unei locuinte nu sunt, pentru intretinere si alte cheltuieli casnice si personale mai putini, important este sa ai masina mica, ultimu’ ragnet si tunata. Sunt, insa, si cazuri cand banii adunati gramada pentru o astfel de cheltuiala nu se gasesc.
De aceea, multe persoane decide sa-si faca datorii pentru obtinerea acestui bun personal. Bancile devin cei mai buni prieteni la care poti apela pentru a-ti satisface acest „capriciu – necesitate”. Astfel, prin creditul pentru nevoi personale, ele pot da o mana de ajutor celor care au nevoie. Valoarea pentru acesta poate fi de cel mult 20.000 de euro, acordat pe 10 ani, bancile nu impun avans, garantii sau giranti.
Dobanda anuala efectiva poate ajunge pana la 14%. Durata de aprobare a creditului este maximum 2 zile.
Ceea ce pare cu atat mai avantajos este ca solicitantul primeste direct banii in contul lui si nu se transfera in contul dealerului auto.
Leasing inseamna ca proprietarul bunului nu este cumparatorul masinii, ci compania de leasing, care transfera dreptul de folosinta utilizatorului, sub forma unui sistem de inchiriere.
Acest gen de finantare pare a fi mai riscant pentru bacni, care nu-si iau niciun fel de garantie in acest caz.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.