Lazlo Teoches pentru noi / este Csibi Barna doi !

Lazlo Teoches pentru noi / este Csibi Barna doi !

0 999

Ungaria dovedește încă o dată că a fost primită degeaba în Schengen și este, cu adevărat, veriga slabă în cadrul securității transfrontaliere.
În timp ce țări mult mai serioase, ca România sau Germania, prind imediat refugiații și-i bagă în duba  sau îi trimit acasă, Ungaria îi lasă pe unde apucă. De exemplu, doar în ultimii ani a lăsat peste un milion de refugiați în Transilvania. 

„Oamenii au rămas p-acilea în urma războaielor pierdute de Ungaria, adică toate războaiele în care au fost implicați în ultimele două secole. Ei spun că sunt refugiați politic pentru că, deși în România e unul ca Viktor Ponta prim-ministru, în Ungaria e și mai rău, e Viktor Orban prim-ministru!”, a explicat un expert în problema refugiaților maghiari, dupa ce pana si Printzul Charles le-a refuzat tronul pregatit la Miklsoara, pentru Csibi Barna (in fotografie).

refugiati maghiari romania.jpg

Refugiații din Secuiania se confruntă cu probleme specifice refugiaților: nu au bani pan nu se string piciocii/cartofii, nu dau drumul la locuri de muncă ca vin romanii, nimeni nu-i acceptă nici in Italia, au o religie fara icoane, o limbă foarte greu de înțeles și o rată alarmantă a analfabetismului… si sinuciderilor. Trăiesc în condiții greu de imaginat și, din relatările bucureștenilor, nu au nici măcar pâine. „L-am cerut macar  o franzelutză, am zis că o plătesc, nimic, se uitau la mine cu priviri de pește fiert”, a povestit un martor ocular, intors recent din tara Secuiana. (sursa TimesNewsRomana)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.