Lavinia Sandru, de pe centura politicii la liziera acesteia

Lavinia Sandru, de pe centura politicii la liziera acesteia

0 62

Dupa ce a plecat de la PD, trimisa de Traian Basescu pe centura politicii, a decis ca e mai bine la liziera acesteia. Partidul pe care il conduce in absenta lui Gusa care s-a intors la prima dragoste, PSD, a absorbit PAE. Pentru cine n-a auzit de PAE si crede c-o fi numele vreunui cocktail exotic, ei bine, acesta este un partid: Partidul Alternativa Ecologista. Acest partid a iesit timid la rampa cu ocazia alegerilor generale, cand s-a unit cu Partidul Verde care la randul sau a fuzionat incert cu Partidul Ecologist Roman. Acum, PAE, plictisit deja de cei doi parteneri s-a hotarat s-o faca lata la europarlamentare. Drept pentru care s-a lasat cucerit de doamna Sandru. Odata cu intrarea ursului in padure, Lavinia Sandru s-a-nverzit, incercand si ea, asa cum incearca si PSD, direct si printr-o multitudine de fundatii, si PD-L sa confiste o alternativa la actuala situatie politica si economica: ecologia. Cum ecologistii, chiar daca local, pe ici pe colo par a fi intr-adevar o forta, la nivel central sunt o carpa de sters praful de pe anumite interese politice, care cand si cand sunt lustruite si scoase la vedere, toata lumea incearca sa ocupe aceasta nisa a politicii.Si pentru ca merita, ecologistii si-o iau acum de la Sandru, care a gasit definitia verdelui politic: „a fi ecologist nu înseamna doar a colecta deseuri în pubele separate si a nu arunca hartii pe jos, ci inseamna a-ti pasa atat de viata ta cat si de viata semenilor tai, adica a milita pentru un învatamant performant, un sistem de sanatate functional, locuri de munca bine platite, siguranta alimentara si energetica si mai ales stabilitate sociala, economica si politica”. Laviniei ii pasa. Quod erat demonstrandum!
Devastati de pierderea PAE, verzii cauta sa stranga randurile alaturi de ecologisti, purtatatorul de cuvant al Partidului Verde lansand ecologistilor un apel:
“Dragi Ecologisti,
Daca intradevar ati reusit sa va debarasati de PAE si de gasca din umbra a acelui fantomatic partid, care vedeti bine ca s-a integrat rapid acolo de unde provenea , in PIN ( Gusa, Magureanu, Vantu etc), haideti sa gasim o cale sincera de dialog rapid si sa definitivam fuziunea PV – PER cu 50 – 50% !
La Bruxelles se stie bine cine sunt cei din PAE -PIN etc si nu au nici o sansa ! Din acest motiv nici PV nu putea sa mai mearga cu PER cata vreme era PAE in bratele PER!
Noi primim la PV informari regulate de la Bruxelles si stim ce atitudini se iau cand e vorba sa ajunga in culoarul verde european oameni, structuri corupte sau dubioase, obscure!
Cautati calea dialogului, debarasati-va de oamenii dubiosi si structurile obscure si sunt mari sanse sa ajungeti in gradina verde europeana daca doriti cu sinceritate o fuziune cu PV.”
Deci pe ecologistii ii asteapta raiul european. Vorba lui Marko Bela, si pentru ecologisti, nicodata ar putea deveni in curand. Cu conditia ca partidul sa fie condus! Cine este Presedintele PER? Si la verzi cine mai este in fara de Ionut Dolanescu si Paula Iacob?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.