Laura Bratosin este noul președinte al PNȚCD

Laura Bratosin este noul președinte al PNȚCD

3 185


Laura Bratosin, fostă membră ALDE și președinte al organizației municipale Brașov până în urmă cu câteva luni, plecată cu aproape întreaga organizație municipală după ce Tăriceanu l-a impus pe controversatul Ionică Anuțoiu la liberal-democrați, a fost validată în acest wek-end pentru funcția de președinte al organizației județene PNȚCD Brașov. Astfel, după aproape 10 ani de inactivitate la Brașov, Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) pare că vrea să se reactiveze, alegându-și astfel în ședința Biroului Național Central o nouă conducere la Brașov.

,,PNȚCD își reînnoiește echipa. Eu pornesc la drum cu un proiect în care omul contează și este pus în centrul atenției. Împărătășim împreună tradițiile și valorile creștin democrate (…) Vom încerca să pregătim, pe cât se poate, echipe care să candideze în toate localitățile județului Brașov. Deocamdată este prea devreme să mă gândesc la un scor. Vom vedea câtă lume se va alătura ideii și va crede în proiectul nostru„, a declarat Laura Bratosin pentru România Actualități.

PNȚCD își dorește consilieri în toate localitățile

PNȚCD este un partid istoric, care a oferit mari politicieni români precum Maniu, Alexandru Vaida-Voevod, Mihalache iar după 1989 pe Ion Rațiu și mai ales Corneliu Coposu aflat la guvernare după 1989 în perioada 1996 – 2000 dar care ușor-ușor a intrat într-un con de umbră. Dar și la Brașov, după plecarea lui Daniel Vereș, partidul a părut pănă de curând să-și fi pierdut identitatea, tot felul de trepăduși politici precum Vasile Bran fiind interesați nu de organizații ci de spatiile partidului. Acestea au fost insa luate de curand inapoi de Rial. De aceea venirea doamnei Laura Bratosin poate insemna o revenire a partidului și o reintrare în forță în politică, cel puțin la nivelul județului Brașov.

De fapt, deși la început de drum, Bratosin are speranța că PNȚCD va câștiga, la alegerile locale din luna iunie, locuri în toate consiliile locale, dacă nu chiar în fruntea câtorva primării. Asta deoarece în acest moment, țărăniștii au doar trei consilieri locali în județul Brașov, respectiv în unitățile administrativ teritoriale din Șinca, Vulcan și Mândra.
Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Felicitări pentru opțiunea ta Laura! Un singur sfat dacă îl accepți, un om politic adevărat,nu blameaza partidul din care a făcut parte. Mult succes in continuare! Gelu Maria.

  2. Precizări:doamna Laura Bratosin a fost EXCLUSĂ din ALDE, la conducerea organizației ALDE în municipiul Brașov aflându-se astazi personalități de prima marime ale Brașovului. Este adevarat ca pe timpul Laurei Bratosin la ALDE Brașov (municipiu) se adunau doar câteva persoane pornite veșnic pe scandal, persoane de care ALDE, din fericire, a scapat.

    • Madam Sanda ciocul mic. Stim cum ati ocupat si preluat ALDE Brasov, printr-un puci a unor gunoaie securistoide. Tatucul Tariceanu a ordonat si Anuțoiu a executat. Asa ca, e mai bine sa nu mai dezgrobati mortii din orgrada voastra.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.