LASA-TE DE FUMURI !

LASA-TE DE FUMURI !

0 237

…este titlul proiectului lansat joi 7.12.2007 la Colegiul Tehnic „ASTRA” Brasov, proiect care isi propune? cresterea nivelului de informare in randul adolescentilor asupra fumatului si consecintelor acestuia asupra organismului.


Coordonatorii proiectului sunt cadre didactice de la Colegiul Tehnic „ASTRA” si specialisti de la Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Brasov.


Au participat elevi si cadre didactice de la Scoala Generala nr.24, Scoala generala nr. 31, Colegiul Tehnic „M. Baiulescu”, Liceul „C.Brancoveanu” si Grupul Scolar Constructii Montaj Brasov.


Au fost vizionate proiectii video, au fost inmanate pliante, afise. Proiectul se va derula simultan in centrele mai sus mentionate si are ca scop reducerea numarului de fumatori din randul elevilor printr-o serie de activitati cum sunt: informari asupra riscurilor asociate fumatului, discutii interactive cu tema „Cum renuntam la fumat?”, dezbateri avand ca subiect „Fumatul pasiv”.


„O zi fara tigara” este titlul activitatii care se va desfasura cu sprijinul parintilor, in familie. Se vor organiza doua concursuri: unul cu articole de presa scrise de elevi avand ca tema fumatul si efectele sale asupra organismului si unul de caricaturi. In final, cele mai bune lucrari vor fi premiate.


?????????????????????????????????????????????????????


Marcela Parvu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.