Laptele ambalat neconform va fi retras din scolile brasovene

Laptele ambalat neconform va fi retras din scolile brasovene

0 83
Produsul este atat de prost ambalat incat tasneste in momentul in care copiii incearca sa-l deschida. Consiliul Judetean trebuie sa rezolve si situatia cornurilor livrate elevilor care, desi nu sunt expirate, sunt tari. Abia apoi se poate ocupa de contractele pentru mere, dupa ce Guvernul Ponta a retras aceasta atributie primariilor si le-a pasat-o forurilor judetene, cu 5 zile inainte de inceperea scolii.
Problema ambajajului, care face imposibila conumarea laptelui in scoli, a fost sesizata de elevi si cadrele didactice inca de la inceperea anului scolar, cand nici macar educatoarele nu au reusit sa deschida pungile:
Directia Sanitar Veterinar a dat asigurari ca laptele livrat in primele trei zile de scoala nu au fost alterate. Produsul din scoli provine anul acesta de la o firma din Prahova iar contractul semnat de Consiliul Judetean este pe o perioada de doua luni, termen pana la finele caruia autoritatile judetene vrea sa organizeze licitatia.
Reprezentantii forului judetean pretind ca demonstratia facuta anterior semnarii contractului nu a evidentiat aceste probleme. Pana la remedierea situatiei cu laptele, Consiliul Judetean trebuie sa rezolve si problema cornurilor, despre care elevii si cadrele didactice s-au plansa ca erau tari, desi se aflau in perioada de garantie.
Dupa ce va rezolva neajunsurile cu laptele si cornul, Consiliul Judetean trebuie sa se ocupe de merele zilnice pentru elevi. O corvoada facuta cadou de Guvernul Ponta, care, cu 5 zile inainte de inceperea anului scolar, a decis sa anuleze contractele deja incheiate de primarii si sa le mute grija incheierii acestora in ograda consiliilor judetene.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.